Moram tudi jaz pohvalit mojstra g. Majesa iz BTC Mazda servisa, sicer ne z vidika avtomehanike pa? pa kot prijaznega mo?akarja, ki mi je shranil eno zadevo, ki mi jo je pri njem pustil drug Mazda? ter sem jo kasneje pri g. Marjanu prevzel, z nekaj dnevno zamudo.
Kolegica kupuje vozilo, cenovno med 3 in 4 Jur?ke ? in naj bi bil ni?jega srednjega razreda ter ne starej?i od 10-ih let, pa da ni zgonjen za odpad. Seveda naj bo tudi var?en in pa BENCINskega goriva, ker vem da tudi kak?ni novej?i bencinci pijejo med 5 in 6 litri v povpre?ju.
?e lahko tule kar prilepite konkretne povezave (linke) do kak?nega vozila, ki je naprodaj.
Jaz sem takoj pomislil na H Jazz, ki velja za trpe?en, prostoren in izjemno var?en avto, tak?no vem da je imela tudi Slivka family in bili zelo zadovoljni.
Takga stroja sem imel pred dvema letoma za lokalne fure poleg 6-ke in je ?e na benz zelo hvale?na zadevca, tam cca. 5litrov na 100. Na LPG mora bit na fertig pra?i?ek - ?parovc.
Jaz isto razmisljam in kdor ima cekine, ne bo kupoval 3 leta starga za skoraj isto vsoto, kdor pa je siromak pa mu itak ne znese razmisljat, ker zbira bakrene Strojane za v Eurospin in nakup osnovnih prehrambenih potrebscin.
Jaz sem mojo 2003 Mazdo6 2.3B vozil cca. 90.000km in pred tem je imela ?e 180.000 na LPG, skupno pa kar 351.000km ko je ?la od bajte. Jaz sem bil ZELO zadovoljen, se mi pa zelo smilijo vozniki, ki so vgradili sistem pri G-1 iz Celja in imajo na papirju 7 let garancije, a firma je ?la "zu grund", torej si lahko garancijo le ?e nekam arhivirajo, beri zatla?ijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Katja z Jesenic mogoce?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani