Ti rajsi pogled ce je bila sklopka menjena oz. v kaksnem stanju je. 200k km je ravno taksno stevilo, da zna pocasi napociti cas za menjavo in pri dizlih to ni malo glede na to, da se menja se vztrajnik
Pelko pravi, da se pri sodobnih dizlih med 200 in 250000km zacnejo glavna vlaganja/stroski!
(Izjema je kak avto, ki relacijsko in hitro naklofa 400000 recimo).
Vendar sem ?e nekajkrat do?ivel, da se vozniki umikajo na vozni pas, brez da bi pogledali kaj se dogaja na prehitevalnem. Ravno tako se mi je enkrat zgodilo, da je voznik, ki se je vklju?eval, kar rinil levo v moj bok, ?eprav sem bil na voznem pasu, prehitevalni pa poln. Nato pa ?e trobil in krilil...
V tem primeri bi on seveda moral nadaljevat naprej po vkljucevalnem, ki kasneje postane odstavni pas in se prek tega varno vkljucil. Vmes seveda ustrezno pospeseval, se razume
Tisti 6ki na LPG se je sustila cena na 2200?. Vsega po nekih 14dni objavljenega oglasa. Se ?e dogovarjam za ogled, pa recimo da ni kaj preve? ?udnega na njej...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelko pravi, da se pri sodobnih dizlih med 200 in 250000km zacnejo glavna vlaganja/stroski!
(Izjema je kak avto, ki relacijsko in hitro naklofa 400000 recimo).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani