Karkoli te zsnima v zvezi z avtoplinom, si kadarkoli dobrodosel za klic pri mojmu prijatlu, ki je delal tako za G1 kot Sigas in ima sedaj svoje podjetje Vene avtoplin, to je g. Denis; 051712355
Za zavarovanje ti pa PRIPOROCAM forumskega mojstra, ki nam te zadeve porihta najugodneje: 031209143 - Marko
Hermelin, jaz sem z l.2003 2.3B mazdo6 prevozil skoraj 100000km, pa nisem imel nobenih s plinom povezanih tezav. Pred mojim lastnistvom je bil plin v tem @vtu vgrajen ze okrog 140000km, no toliko o plinu in Mazdah iz PRVE ROKE;)
Preverit mazdino digitalno servisno knjigo na pooblascencu. Ce servisi tam niso vpisani, je zadeva ze lahko rahlo sumljiva. Avto na pogled je videt lep!
Moram tudi jaz pohvalit mojstra g. Majesa iz BTC Mazda servisa, sicer ne z vidika avtomehanike pa? pa kot prijaznega mo?akarja, ki mi je shranil eno zadevo, ki mi jo je pri njem pustil drug Mazda? ter sem jo kasneje pri g. Marjanu prevzel, z nekaj dnevno zamudo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, zavarovanje vozila kot taksnega, sem pa jaz dejansko imel na polici tudi navedenLPG sistem, ker je bila s tem tudi cena vozila visja.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani