Boss, ce je tole mocan avto (tok da deformira gume), kaj potem kaksen Porsche ali pa magari nek A8 4.0tdi z miljon NM navora in vsesplosnevsesplosne moci?
Mazdam se kot kaze tezave z zavoram pri 6ki vlecejo iz serije v serijo. Ne morem pozabit razocaranja glede zavor, ko sem sel z Lagune 2 l.02 na macdo 6 l.03 in to znatno mocnejsim motorjem. Pa sem lahko cca 3 leta uzival v tresenju! Res neverjetno, ampak zalostno!
Na kurilno sezono mi gre cca. 2.500 litrov kurilca (nekaj pobere tudi sen?na lega in ne posebej var?na gradnja izpred 25-ih let), malo tudi odvisno kolk pogosto prihajajo tastari v svoj "wikend", ki se nahaja v spodnjem nadstropju. Je pa bivalne povr?ine cca. 250m2 ali ?e malenkost ve?.
@Boss, konkretno v?eraj sem gledal in je imel Petrol ?e navedeno ceno 0,72? za liter, medtem ko sem istega dne videl na Agip-u ceno 0,68. Tolko sem tudi pla?al potem za liter, ko dostavljalec vozi za OMV, kar pomeni, da sem za 1500l KO pla?al skupaj s prevozom 1.044,00 ?
Ej...samo ta Katerca pa RASTURA...s km....he he kar tako naprej...:-):-):-)lp
Vozi me naokrog s stro?kom med 3 in 3,5? na 100 prevo?enih, kar se mi zdi super za vsakodnevne potrebe. V6 je potovala na istih relacijah s cca. 5? na 100
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imel sem tako identicno na plin, le crne barve. Vozil Jo 3 leta in 100000km. Zelo zadovoljen sem bil s tem avtom!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani