Hehe, lep dokaz, da prodajo električnih gor drži samo subvencioniranje. Dejasnko ljudje ne občutijo drugih prednosti oziroma bolje rečeno je minusov več kot plusov.
No saj... Ni slo samo za "facelift" z enako obliko ... ampak osvezen, prenovljen model ...
Mazda pravi, da je to nov model... prenovljeno je mišljen samo FL. Tukaj je vse drugo, tudi pleh je drugače ukrojen, je pa res, da je bolj evolucija kot revolucija. Pač premium wannabe - tko kot recimo Audi. Tam tudi ni revolucije ampak zgolj evolucija z vsakim novim modelom. Saj veš kupci premium vozil nočejo bit avantgarda ampak bolj tradicija. Mazda je nekoč bila tufi oblikovno napredno drzna, danes je pa bolj konzervativne sorte.
Najprej poglej koliko ima kateri do 100 in boš ugotovil, da je samo občutek tak, ker v CX-30 manj rohni in bolj enakomerno pospešuje.... 😊
1.2-308 pa od začetka butne potem mu pa zmanjka.... 😉
Aha do 3000 obratov je v vseh delih obratov moč 1.2 mlinčka višja kot pri skyactivX in tudi pri 2.5 SkyactivG. Pri atmosferskih Mazdah je pač treba v obrate ni druge. Sej ne rećem se lepo peljeta tudi pri nižjih, ampak, ko je treba pospešit pa ni druge kot dvignit obrate.
Tako je dejstvo in zato bodo turbaki vedno delovali bolj prepričljivo pri nižjih obratih. Električarji pa recimo seveda seveda še mnogo bolj saj je ves navor takoj na voljo.
Glasne "gostilniške debate" so nastrojene proti uporabnosti električnih avtomobilov, njihovi...
Ampak vse kar se pogovarjajo v gostilniških debatah novinar sam na koncu potrdi. Celo Andrej Pečjak, elektromobilni guru v Sloveniji pokaže na pomanjkljivosti, ki so za zadaj še znosne, ko je električnih še vedno zgolj za vzorec. V tem trenutku mi ne zmoreme 10% električnega voznega parka pa če vsi ekoteroristi na zobe postavijo.
Ta test do Zadra je pa tako manipulativen točno kot tisti dizelgate, ki ga omenjajo. Test so delali v aprilu in to med tednom, ko je prometa silno malo in polnilnice nezasedene. Si ga upajo narest konec junija, julija ali avgusta. Ljudi ne zanima pot v Zadar al pa dalmacijo v aplrilu ampak med poletnim dopusti.
Največ je pa ugank pri polnjenju. Pri ICE veš, da polniš 5minut max. in je vsaj za 700km vožnje. Pri elektriki bo pa marsikaj odvisno od napolnjenosti baterije, do tega da če hočeš maks izkoristit DC polnjenje več kot za 200km ne boš filal, ker bo potem hitrost polnjenja drastično padla. Aja pa 10min za 100km je le pri polnjenju z vsaj 120kW. Za 10 polnilnih mest polnjenja istočasno rabi tak park več kot en megavat napajanja. Če nima tolk spusti moč napajanja.
V glavnem, el. avto je fajn za daily diverja po opravkih, služba, skokci sem in tja za vse ostlo je pa vsaj trenutno prevelik pain in the ass, da bi bila večina pripravljena se jebat še s tem.
Nov model je bil samo enkrat ... 2012 je bila prva generacija, potem pa je 2017 bil osvezen model... Po tem je bilo pa samo nekaj faceliftov ... edino zadnji facelift (proti koncu leta 2021) je prinesel malo drugacen dizajn sprednjih luci ...
2017 je druga generacija in ne osvežen model. Tudi oznaka je druga KE za prvo in KF za drugo generacijo. In dejansko se vidi, da sta vozili res drugačni, za razliko od Mazde 6, ki je spreminjala le masko in odbijače, vse ostalo je bilo pa na ven enako.
Tole ratuje zanimivo... bomo po parih letih slišali še kako neobičajno zgodbo, ki je bila v sramoti takrat zamolčana, danes je pa dobila status anekdote. 😆
Mogoče pa volanu škodijo tudi hlapi izdihanega alkohola? 🙂 Ker @Boss-ovemu volanu nič ne škodi se sprašujem, ali morda uživa destilirano vodo? 😄
To je tud ena od možnosti. Če bi bili vsi taki porabniki alkota kot jaz bi že vsa alko industrija že zdavnej crknila. Ne vem če letno popijem sešteto 10 pirov pa mogoče vse skupaj deci al pa dva kaj močnejšega in to je to.
Nč, treba se je ustaviti vmes, iti na wc, kavico, kosilo, počakat da se napolni, pa gasa dalje 🙂
Haha bi te rad videl na višku poletne sezone.. takrat je še 9 ur do Zadra blazno hitro. Ko ti bo kak Fritz, zasedal polnilno mesto, za njim bodo pa stali in čakali še Jürgen, Hans, Jiŕi, Marek, Lucas, Noah, Sylvia, Jacob in Gerthruda ter Zuzzana. Najbolj da takrat kr šotor postaviš pa se ukampiraš za naslednjih 5-6 ur.
Čakanje na parkirišču ob pumpi bogu za hrbtom - neprecenljivo. Takrat ti tud MasterCard ne pomaga.
Jst mam kar ac/eko čez zimo skozi, pa tud zdej mi kar dela
Sej zato pa kupujemo avtomatske klime, da ne rabiš ugašat in je skos prižgana poleti in pozimi. Jaz zadnjih 20 let nisem klime ugašal. Ugašal sem jo nazadnje ko sem še imel KIA Clarus na prelomu tisočletja, kjer je prižgana klima in jedva 118 bencinskih konjev lepo občutno pobirala moč motorju in se je poznalo pri pospeševanju/prehitevanju,.
Pa sej je več ali manj vedno tako, da na začetku je največ porodnih težav, sploh kadar gre za nove sisteme. Presenečen sem, da jih je pri recimo Akyactiv-X tako malo.
Drugače pa me je najbolj šokiralo tista vožnja čez neravnine, ki zgleda kot, da nima armotizerjev.
Kar se pa tiče PHEV pa se vidi, da je to za Mazdo čisto novo področje in imajo še veliko za optimizirat in popravit, da bo tipitopi.
Tudi jaz, daljinca tako redko uporabim. Itak moram prijet za kljuko, ko odprem vrata pa zraven še gumb prtisnem. Samodejno zaklepanje pa je obvezno na off.
Razvajenih gremlinčkov si pozabil dodat... da ne bo pomote, tud moja tamala je take vrste in se prav trudim, da bi raje opazovala naravo med vožnjo... ampak... tko je to s to Z generacijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej k se bo prodajal ne bo mel 300kkm 😜 tko da brez skrbi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani