Meni so na servisu a cosmos rekli,da je tko ali tko lifetime fluid notr ampak, da oni vseeno preventivno menjajo olje v at menjalniku pri 200k km... Gre za mazdo 6 l2014
Pole sm zamenju z eno drugo frimo,.. ja glede gume direkt ->3 gume sem dobil isti dot 1 guma je pa 2 tedna starej?a,.. mene ne moti. Druga?i so pa bili doti novi.
Mi smo vedno bili za goodyear zimske gume (dunlop tudi hvalijo). A ni ta Refien una stran k si zmer dobu neke stare "DOT-e" k si naro?eval gume ? Al sm azme?al z kako drugo.
nekaj je AFS ki ti obra?a celotno lu? levo desno, nima veze z dolgimi, adaptive led ti pa pri?gr - osvetli zgolj del LED lu?i ki ne bo motil nasprote voze?ih. Kot kockice v lu?eh, ki se lahko selektivno pri?igajo, ne cela lu?
jst mam xenon,..sej nevem ?e je 2014 sploh imela led,.. sam on ni spra?eval o adaptive led ampak preklopu dolge/kratke,.. pa sm 100% da bol? sistem deluje sedaj kot 4leta nazaj
Poglavitno vprasanje je a je tvoja avtomatik? Verjetno je zaradi teh bonbonov.
Imas adaptive led? To je drugo kot samo snop lu?i on off - pri meni s xenonkam je enako je celoten snop v?asih premo?en in prepozno ugasne, ?e posebej ?e je un nasproti s slabimi lu?mi
Nevem ?e prav razumem,.. da adaptivne so, se same pozicionirajo in osvetlujejo (AFS sistem ?e se ne motim),.. a ni govora o avtomatskem na?inu preklaplanja, ko ima? stikalno ro?ico na AUTO in pri?gane dolge lu?i? Takrat se na armaturni pri?ge lu?ka za avtomatski na?in preklapljana. Mogo?e se razlikuje kaj v novej?ih letnikih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Niti prbli?n tolk
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani