Tale Rx8 ima kot ka?e najvi?ji nivo opreme (vidim tempomat knofke in pa navigacijo, ki je bolj ?voh uporabna v SLO), te?ko pa varjamem, da ima ro?ni menjalnik in 6 prestav:
Mah na?la sta se 2 taprava cepca. Mi je pa kar hecen pretep dveh fotrov, ki zgre?ita kumaro tadruzga z razdalje 20 cm (dobro da ni naletel na nekega ma?ka, v smislu - kolena v brado + komolec v nos, potem pa na tleh dalje).
Hanzi Tassi, ?e se ne motim sem na enem forumu zasledi, da naj bi imel zavorni servis, lahko da se je z leti kaj spremenilo in je raz?iril dejavnost. Obenem se tudi ne bom zlagal, ?e povem, da sem v ?asu, ko sem ?e delal na Izvr?ilnem oddelku, vodil ve? postopkov zoper navedenega dol?nika, ampak naj bo dovolj o tem.
Pelko je ravno diametralno nasprotje, tako da verjamem, da se bo ta klic obrestoval.
Avtomehanik prve klase, obenem pa po?ten in prijazen mo?akar; Avto Pelko d.o.o. (Simon Pelko), dobi? ga na gsm: 041 667 335. Sicer pa preveri na netu ali v ?ivo pri ljudeh.
Zagotovo. Marsikdo od Slovencev ima ?e vedno v glavi predstavo, da Poljska je neka 3.liga, a v resnici so ?li v marsi?em ?e zdavnaj po desnem pasu mimo nas.
Poljski sistemi so ODLI?NI. Kolikor se spomnim, SIGAS vgrajuje prete?no AGC (Auto gas centrum) sisteme in Hana injektorje, po dogovoru pa tudi kaj drugega.
Da pa ne bom koga zavedel z neto?nimi podatki, je najbojl?e dobiti informacije iz prve roke, kar bi pomenilo klic na mojstra Primo?-a Jazbar-ja; 031 629 792.
pa hrvati nardijo isto kvalitetno predelavo al je bl pametno odstet seenkrat vec pa nardit predelavo v slo ? pomoje ce bi jest seenkrat predelu na plin bi su gladko na hrva?k za 650?
Za Hrva?ko ne vem kako je, ti pa lahko napi?em mojo izku?njo, ko sem ?el vgradit v Novi Sad, Vojvodina, v takratno Toyoto Celico. Cena je bila 750, to je bilo davnega leta 2007 ali 08, ko so bile pri nas cene vi?je kakor danes (sem bil pa kasneje opozorjen, da recimo mojstri v BIH, ki so zmo?ni vgraditi sistem za cca. 500?, ti skupaj name?ejo vse sorte proizavajalce in komponente, ki so nekatere med seboj le pogojno kompatibilne in zadeva ne bo nikoli optimalno delovala), no skratka jaz sem vgradil v Vojvodini in zadeva mi je kar delovala, ampak ko se je za?elo neko cukanje in uga?anje, mi tega nih?e v SLO ni uspel po?timati, pa je seveda sledil izlet v Novi Sad. Kasneje sem iz Celice sistem prenesel v Laguno, ampak potem na fine nastavitve je seveda bilo potrebno iti na malo dalj?o pot. Ugani kam? Novi Sad. Skratka se veselo navozi?, ta ?as ko ti ne deluje, pa se seveda vozi? na bencin, potem pa ko da? vse stro?ke na papir se lahko vpra?a? koliko si privar?eval. Tak?na je pa? izku?nja iz prve roke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Iz oglasa je jasno razvidna avtomatska zadeva.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani