Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

V?eraj z Jures-om rihtala webasto na moji ?estki. Mislim, da sva ugotovila, zakaj me zadnjo leto zeza. Krivec: konektor oz. signalni kabel za pumpo.

Pumpo sva dala v vodoravno lego, mal je blo treba podalj?at kablovje (to je izi part), hudi? pa je da zdej konektor na webasto ne gre ve? gor. Na eni strani sva ga po?ila, na drugi strani je ?e zavihek za zataknit, ampak se ne zasko?i da se j****.

Danes sem poslikal konektor na webastu, vse b.p. Ni mi jasno, kot da nekje dobim nov konektor in probam. Trenutno imam samo v?tekan konektor (brez ohi?ja) ampak to ni ziher.

95e1e74f8ea2a28ec7ae5743fda651d7.jpg

e50d59a9c43329b1a8c6f498a401e004.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Neverjetno kako so zimske gume ti?je od letnih. GY UG9, 205/60/16 vs. Fulda sportcontrol 215/50/17. Pa fuldine so ful reklamirali, da so zelo tihe. V tej dimenziji so bile na papirju dale? najti?je. Ne predstavljam si, ?e bi vzel druge ki imajo recimo 2dcb ve? na papirju.

Tile zimaki pa rulajo, res kot no? in dan :) Sem mislil, da avto ?e lebdi, ker se ni? izpod ceste skoraj ne sli?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Žarnica in servis
Napisano

Bomo sprobal pa bomo videli. Aja zdej mam xenon kit ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Labi 4100k majo, zavaja? ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem na moji mazdi 6 2003 razdru leve vrate ker so mi zajlice za odklep in odpiranje vrat vibrirale po vratih tko da sem jih fiksiral vse vijake malo pritegnil sestavil notri komplet vse o?istil moram pa najti ?ri?ka na desni strani v armaturi ker druga?e bom kmalu na vojniku ?e mogo?e ve kaj bi lahko bilo se mu vnaprej zahvaljujem 

A ta v armaturi se pojavi samo ko je mraz?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Pb sem mel ?e v prej?nji ?estki, cirka 2 leti, mogo?e mal manj, v trenutni pa od dneva nakupa, to bo 1,5 leta, pred mano pa mislim da je tut jures imel pb notri.

Sent from my A510 using Tapatalk

Ja 2.2 motor se mi zdi je kr trpe?en in robusten. Trkam..

Sent from my A510 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Jaz imam 2.2 motor, delam podobno kilometrino kot ti, do slu?be 13km. Zaenkrat ni problemov, poraba je pa? mal vi?ja. Glede ketne pa ?isto odvisno od sre?e. Pred nakupom se da preveriti tudi to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.