Vse kar so fantje napisali in svetovali je res ampak,če si kupil Mazdo si jo verjetno zaradi izgleda in zato daj gor 18tke neglede na vse,ker avto mora zgledat ok čez celo leto ne samo poleti😉👍
Potem pa pišejo vsi meseca marca,da komaj čakajo da menjajo 16ke za 18tke na M3 ali ( 17ke za 19tke na M6) ,ker jim avto zgleda češko😆😂 Meni je pila 6.3 do 6.6 kar ni veliko in tisti deci,dva ne boš niti opazil😊👍
Če ti cena gume in feltne ne predstavlja velik strošek se odloči za 18tke,da ti ne bo žal,16tke boš tudi težje prodal čez par let,ker nebo več nobenga avta na 16tkah!!!
Za svojo Mazdo 3, letnik 2016 imam dovoljene pnevmatike in platišča - 205/60 R16 92V in 215/45 R18 89W.
Zanima me, katere bi vzeli vi in zakaj? Oz. ker je to verjetno stvar osebne preference, me zanima - kakšna je funkcionalna razlika (trdota vožnje,...) in kakšna estetska med tema dvema dimenzijama?
In kaj pomenita oznaki 92V in 89W? 🤨
Jaz sem imel 18tke in mi ni bila pretrda vožnja,pumpam na 2.5, kako je na 16tkah nimam pojma.
Vizualo pa je tako ali tako videt super....😉👍
Ta oznaka je hitrostni razred in je na zimskih dovoljeno imeti za en razred manj.
Noja... tole je bolj predstavitev, kot pa kaksen realen test ...
Ja,ampak je povedal bistvo in še nasmeješ se malo.....😆.Za nakup take mrcine pa tako rabiš osebni test in če ti ugaja ga kupiš neglede na neka objektivna in neobjektivna mnenja raznih novinarjev.....😉
Zgleda ok avto samo cena mi je visoka za toliko star avto🤨Jaz sem lani svojo enako Mazdo letnik 7. 2018 s 23000km prodal- so mi v AH ponujali 16000€ !!! Malo se še zmeni za ceno,jaz bi se.....👍
Tale test zelo lepo pokaže kdo je zmagovalec,samo zaključne besede ne smeš upoštevat od novinarja,ki bi se očitno rad vozil kot s športno limuzino,to je SUV,ki je namenjen udobni družinski vožnji in to je to......😉👍
F.. K, če pa mi gre kaj na živce, je to štelanje in iskanje krajev v navigaciji. 😕
Ta gumb in na koncu potrjevanje me vsakokrat pošteno naživcira. V 6-ki je to veliko bolje in enostavneje za nastavit- (touch scren). Ena od stvari, kjer so šli korak nazaj. 🤔
Ja v 3ki je bilo tudi tako,da je na mestu delal na dotik in si si cilj nastavil hitreje kot sedaj v CX-30 🥴 Jaz jo tako ali tako zelo redko uporabljam ali grem na pamet ali pa preko telefona-zemljevidov s kablom na ekran.....😉👍
Zanimivo kako se časi spreminjajo, do pred kratkim so na KIA avte dajali Continentalke sedaj pa Nexen, zanimivo ali pa tudi ne saj so skoraj pol cenejše a še vedno dobre gume vsaj na testih.....
Ja tam nekje od junija, ko sem dobil obvestilo od Mazde, takrat smo vsi o tem pisali.Točno tako kot je opisano pri postu od @Jest-a, potekala je pa posodobitev 1uro 7min,eni so tukaj pisali, da tudi do 2uri.... 😉👍ti imaš verjetno že novo karto! Posodabljaš jo pa lahko do 5 let. 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Konec tedna ali za vikend menjam letne za zimske, ker naslednji teden se bo konkretno ohladilo in lepo vreme bo reklo bay bay poletje... 😉😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani