Moje mnenje; bencinc če je dovolj zmogljiv in ima dovolj volje do vrtenja ter da ti potrošnja goriva ni najpomembnejša zadeva pri vozilu, je NAJBOLJŠA izbira, zdaj za koga je to Lamborghini, za drugega kaj šibkejšega, ampak ko se z nafto rahlo poliješ ob tankanju, takrat vem kateri mi je ljubši, ker bencin mi diši za popizdit, bi se ga lahko zadel z njim, hehe.
Odvisno je predvsem to za kaj rabiš več konjev🤔Navor je isti kot pri G165 in nebo več pospeškov od 0km naprej, po 4000 obratih pa bo šel avto hitreje.... 👍Za čez ovinke zato ne boš nič hitrejši za po AC pa ti zana prav pridet, samo kje se boš pa peljal nad 170 ko se bodo ti konji zbudili..... 🤔😉👍
Pr meni po 4 letih in slabih 60kkm s tem gumami, v suhem se dobro primejo, v dezju so pa kr slabe ratale, v dezju pa kr rad ze ABS dela, ali pa na pospesevanju zacne sistem proti zdrsevanju delat
Drugace je pa ~6mm profila gor, tako da tukaj so vredu, samo ocitno imajo kratko zivljensko dobo
Te imajo komaj 45kkm in drugače še dobro držijo samo na profilu se je tisto pojavilo.... 😟
pred 30 minutami je DonFelipe napisal:
Res je videti kar podrajsana oziroma se vidi da je bila vožena v kratkih ovinskih in da je bilo vozilo parkirano na robniku.
Bodo pa dobre za prikolico ali pomožno vozilce, zaščito barke, ....
V času pravih zim ko je tudi snežilo smo odslužene pnevmatike uporabljali tudi za sankanje.
Robnikov v treh letih niso videle,za zadnje leto pa ne dam roke v ogenj😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ziher bodo pred koncem tega ali začetek 2023, ker takrat je kupljeno največ vinjet.... 🥴😟
Povezava za deljenje
Deli na druge strani