V BTCju ?aka na jutri?nji poseg, menjava volanske letve Domov sem se odpeljal s ?estico 1. gen s 105kw motorjem. Ne morem verjeti, kako je ta motor bolj kultiviran od prve verzije 2.2. motorja.
Fulda sportcontrol: prvi vtisi ? res je tiha, napram potenzi sem mislil da grem po zraku ? ob?utek na volanu je dober, ?as bo seveda pokazal svoje, no pa de? tudi.
Aja profila je pa res ogromno, ?eprav to ni? ne pomeni ?
ah te gostilni?ke debate, servisi dragi , ipd je jajc. Kaj ?e bit tako dra?jega? Olje je kot olje, filtri pa tudi. Govorim za redne servise. Izdredni so druga stvar, ampak tudi tukaj nekih ve?jih odstopanj ni. Sicer pa ne rabi vozit na uradni servis.
I See. Mata prav ja, sem mislil, da je ta XL problemati?en. To samo pomeni, da je guma bolj oja?ana, se pravi v primerjavi z 'obi?ajno' bo najbr? malce bolj trda?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V BTCju ?aka na jutri?nji poseg, menjava volanske letve
Domov sem se odpeljal s ?estico 1. gen s 105kw motorjem. Ne morem verjeti, kako je ta motor bolj kultiviran od prve verzije 2.2. motorja. 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani