ah te gostilni?ke debate, servisi dragi , ipd je jajc. Kaj ?e bit tako dra?jega? Olje je kot olje, filtri pa tudi. Govorim za redne servise. Izdredni so druga stvar, ampak tudi tukaj nekih ve?jih odstopanj ni. Sicer pa ne rabi vozit na uradni servis.
I See. Mata prav ja, sem mislil, da je ta XL problemati?en. To samo pomeni, da je guma bolj oja?ana, se pravi v primerjavi z 'obi?ajno' bo najbr? malce bolj trda?
@jures, zadni? po zvozenem snegu sli?im neko ro?lanje spredaj desno, kot nek luft.
To se zelo te?ko opazi. Grem stavit, da ve?ino folka tega ne opazi, vsaj v tej kao za?etni fazi.
Pri normalni vo?nji tega ni, tudi po obi?ajni luknjah na cestah tega ropotanja ni.
Danes sem bil tam glede podalj?anja garancije, pa sem ?e to omenil. Majstr Jure avto dvigne in takoj opazi luft na letvi. Baje je teh primerov malo, mam pa zgleda sre?o.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naj se tvoje besede pozlatijo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani