Ko sem jaz ?e vozil NA serijo, sem imel ob?asno za sovoznikovim sede?em rezervno gumo (tanj?o izvedbo), s tem je bil potem prtlja?nik relativno prostoren, sopotnica pa je bila ponavadi ni?ja od mene, tako da ni bilo mote?e.
?e me spomin ne vara ima tudi Mazda 6 prve generacije te?ave z zavorami?
?leparji so pa druga klasa, delovni stroji.
Mazda 6 1.generacije je kar se ti?e tresenja med zaviranjem, totalna katastrofa, vsaj ?e govorimo o ve?ini primerov, oz. tovarni?ki vgradnji. Kasneje so menda mojstri na?li neke re?itve.
Yoko, moje mnenje je, da bo tale Mazdica ?e lep cajt in brez te?av vozila po na?ih (bo?anskih) cestah. To govorim na podlagi izku?enj z bencinskimi Mazdinimi motorji (npr. moja 2.3i je imela cca. 351.000km, ko sem jo prodal) in poznam tudi kar nekaj lastnikov 1.8B motorjev pri Mazdi6 GG generacije, ki se zelo zadovoljno vozijo. Preveri le ?e, ?e ima realne kilometre, potem pa predvidevam, da jo lahko dobi? za 9.000 (mogo?e ?e za manj).
Ve? kaj se mi ne zdi slaba opcija, da ?e najde? kak?en primeren avto pri trgovcih z rabljenimi, pa ?e ti vzamejo Miato v ra?un, obenem pa dajo garancijo na tistega rabljenega, ki ga odpelje?, to se mi zdi kar okej. Kaj misli??
Eh, oni zlahka fotografirajo nek drug avto, priredijo ?e listek, pol se pa po doma?e povedano lahko JEBE? in bo? pla?al. Odvisno kolko so pokvarjeni, ?e bo pa tvoja beseda proti besedi nekega fa?isti?nega uslu?benca redarstva, zna? pa izgubit primer, predvidevam.
?koda, da si ga pre? fliknu, moja mat bi v tem primeru imela prav, ko se dr?i na?ela "?ez sedem let vse prov pride". Z listkom bi jim pa dobesedno zabil totalno kajlo, res smola.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Precej ugodna cena za tole ?rno Miato, a 2x zra?ne blazine pa skoraj zagotovo nima;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8806009&show=1&avto=Mazda%20MX-5%201.6i%20Base
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani