Ve? kaj se mi ne zdi slaba opcija, da ?e najde? kak?en primeren avto pri trgovcih z rabljenimi, pa ?e ti vzamejo Miato v ra?un, obenem pa dajo garancijo na tistega rabljenega, ki ga odpelje?, to se mi zdi kar okej. Kaj misli??
Eh, oni zlahka fotografirajo nek drug avto, priredijo ?e listek, pol se pa po doma?e povedano lahko JEBE? in bo? pla?al. Odvisno kolko so pokvarjeni, ?e bo pa tvoja beseda proti besedi nekega fa?isti?nega uslu?benca redarstva, zna? pa izgubit primer, predvidevam.
?koda, da si ga pre? fliknu, moja mat bi v tem primeru imela prav, ko se dr?i na?ela "?ez sedem let vse prov pride". Z listkom bi jim pa dobesedno zabil totalno kajlo, res smola.
Ne, ni bilo nikakr?nega ?venketanja ali kak?nega poka, itd. Pozornost mi je pritegnil nek ?uden vonj (o?itno se je del tega olja pra?il na izpu?ni cevi in olje iz menjalnika pa smrdi ko vrag), v nadalejvanju sem v doma?i gara?i opazil ogromen made? olja na tleh ter se takoj odpravil do Simona, kamor sem se ?e popolnoma normalno pripeljal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ve? kaj se mi ne zdi slaba opcija, da ?e najde? kak?en primeren avto pri trgovcih z rabljenimi, pa ?e ti vzamejo Miato v ra?un, obenem pa dajo garancijo na tistega rabljenega, ki ga odpelje?, to se mi zdi kar okej. Kaj misli??
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani