Jaz imam eno sezono nexen su4 in sem brez pripomb, za dalje pa bomo videli, zaenkrat so mi boljse od bridgeston. Aja pa bridgeston so bile Japonske, nexen so pa narejene na Kitajskem.
Dobro, lahko bo šlo tudi brez tipanja. Bo pogovor kar dovolj. Ali pa mogoče tudi ne? 🤔
Moram ga enkrat dobit pa da vidim kaksno ima znanje in mnenje o avtu ki ga vozi. Upam na odgovor mah star je pa upam da menjam cimprej. Te pa mu magari prvo generacije 6ko kupim 😀😀😀😀
Začni s kavo....Kolk pa je star sosed, ima kej družine, kake so njegove navade?...
Pojma nimam nisem se ga videl ampak sem potipal pri starejsih obcankah v bloku saj vsi vemo da so 24/7 na oknu in vidijo vse kot rentgen. Baje nek mlad pubec ki zaenkrat sam zivi. Po moje sploh neve da ima top avto.
pred 2 minutama je Alex napisal:
Ne vem. Reči mu, da jo boš porihtal kot vse svoje avte, da bo kot nova.😊 In, da ko jo končaš, da bo lahko šel en krog (giro) z njo. Verjamem, da bo najlepša daleč naokrog. 😊
Ko jo če jo dobim in obnovim mu je ziher nedam za pelat. Pol že velja splošna prepoved vožnje mojega avta. Jaz še na tehničnem pregledniku rečem da se naj zraven vsede. Pri turiranju pa da ce gre preko 3000 ni varno za njega.
Gledam že dalj časa mazdo 323f ba, ker je to bila moja prva mazda in evo kot nalašč ima novi sosed v bloki tocno tako 323f ki mene fascinira. Zdaj pa problem kako prepričat soseda, da jo proda. Avto sem že celi pregledal brez njegove vednosti, blatniki nič rjavi, zadaj most malo ampak se da rešit brez težav, vglavnem glih letnik med 1994 in 1996. Ajmo ideje kako ga prepricat da jaz to moram imet in generalno obnovit.
A ma kdo te čepke plastične ki pridejo spodaj na zaščito motorja? Vidim da rabiš 10 mm vijake odvit potem pa ima še par teh klipsen. @scania veš mogoče točno oznako?
Hudoooooo. 👍 Človek ima ob pogledu na to sliko kar slabo vest. V našo M6 ne bo pri 100.000 km vloženega niti 20 % tega na sliki. 😀
A ti to zase, ali za avto? A prav vidim vmes 2 zobni ščetki? So dovolj "soft"? 😃
A tista guma MEYLE so brisalci?
Jaz to za svoj gušt za avto, preko denarnice 😀😀😀. Prav vidiš tudi zobne ščetke sta vmes, upam da bosta dovolj soft 😂😂.
Brisalci so pa meyle, ker me res zanima kako so. Aja stabilizator štangice res zgledajo zelooo masivne. Pri ina kompletu napenjalec in jermeni je napenjalec ina made in germany, jermen za vodno je gates made in germany mikro jermen pa je no name znamke samo made in china pise gor, pa sem ze narocil dva nova gates, tako da eden za vodno je ze v rezervi in pa ta made in china za skrajno silo ce bi bilo ressss kdaj nujo, al pa ce ga kdo rabi....
@scania, odprl sem ATE škatli s sprednjimi ploščicami za M3 (zgoraj) in M6 (spodaj). Pri ploščicah M6 so še 4-je plehki, pri ploščicah M3 pa sta 2 plehka na ploščicah. Je vse OK, ali pa je menjavo še kaj manjka?
Rabis za zgoraj in spodan, ker meni ko sem samo štiri dal mi je pokalo. Potem sem kupil dodatne tako sta šle na vsako ploščico dve je pa bil mir.
pred 4 urami je NevLado napisal:
Jaz rabim spredaj, in sicer po vaših prigodah sem se odločil da bom menjal in ploščice in diske nove hkrati.
Daj zimmerman z luknjicami in zimmerman ploscice, nebo ti žal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če vam paše Teksas potem ok, kar gasa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani