Skoči na vsebino
Mazda MX-5
Napisano

odvisno kaj vse je sploh zani?, ker lahko da je na prvi pogled katastrofa, ampak se nakonci izka?e da je za ?ist majhen denar popravila...nisem pa z tem mislil 10k sit :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

drugi? bol pazi kak vozi?...

nevem ?e se lahko prito?i?,ker so naredili zapisnik...si moral kaj podpisat? tudi slika je mogo?e

P.S.: drugi? prosim pi?i bol po slovensko in ne v nare?ju

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

verjetno je vse odvisno od pristopa do prodajalca...in seveda tudi sama urejenost :)

verjetno pa nevem ?e bi komu dal ki prileti 120 njim na parkiri??e in celi zamazan in pokotan :P

jaz grem drugi teden se pogajat na testno vo?njo...lepo v gvanti in z fotrovim bmwjom...mogo?e bo mi uspelo :danzoman:

samo bojim se da ko se bom enkrat odpeljal,da me ve? nebo nazaj... B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

naj mi nekaj dajo da meni nebo tolko olje pilo...seveda pa sem za to tudi kriv sam... :P

minimalno enkrat dnevno vidi obrate nad 5000 :)

kaj naj...to je ?portni avto in se mora tudi tako vozit :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

kaki so pa nasploh pogoji za testno vo?njo katerega koli avtomobila? :)

jaz bi bil popolnoma zadovoljen z mazdo 3 ali katero koli novo mazdo :)

seveda bi pa tudi rad probal v son?nih dneh mx5 :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda spet prva!
Napisano

pri drugih znamkah dobi? enako opreme z enako kvaliteto za veliko majn denarja

po mojih osebnih izku?njah se npr lahko zelo primerjata mazda 6 in bmw 5, za kar pri bmw 5 mora? od?tet prek 10mil za nekaj solidne opreme,pri mazdi dobi? za 7mil vse in ?e ve? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda spet prva!
Napisano

mercedez ve? ni to kar je nekdaj bil

Seat in VW bi morala biti na skupnem mestu, oz seat je meni boj?i v sami izdelavi

ni ve? vse samo znamka

?e bi gledali po znamkah bi morali biti bol naprej bmw,audi,merdecedez,vendar nemorajo proti japoncem kateri ?e delajo avtomobile z du?o :) ostalo ?e vse samo dnar dnar dnar :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda spet prva!
Napisano

torej mogo?e ?e kje kaj je, vendar sem zaj tak navdu?en da sem moral napisat :)

Vsako leto Auto Bild ? ena najbolj branih evropskih avtomobilisti?nih revij ? razvrsti najpomembnej?e proizvajalce vozil glede na kvaliteto, servis in zadovoljstvo kupcev. Celoten rezultat je sestavljen iz sedmih posami?nih ocen, ki med drugim zajemajo test vzdr?ljivosti po prevo?enih 100.000 km, pripombe kupcev, garancijske vpoklice, poro?ila o zakonsko predpisanih tehni?nih pregledih in servisiranje oz. garancijska popravila. Mazdino 1. mesto temelji torej na nepristranski, objektivni in jasni sodbi. Mazda je bila odli?no ocenjena na vseh podro?jih ocenjevanja, ?e posebno dobro pa se je odrezala pri zadovoljstvu kupcev in kvaliteti. V skupnem se?tevku je tako ?e drugo leto zapored pred Toyoto in Hondo.

Poleg vsakoletnega preskusa kvalitete so vedno znova poudarjene tudi druge vrednote Mazdinih modelov, kot sta dolga ?ivljenjska doba in zanesljivost. Lovorike za najvi?jo kvaliteto je Mazda osvojila tudi ?e v preteklih raziskavah nem?kega avtokluba ADAC in britanske revije za svetovanje potro?nikom „WhatCar?“.

Auto Bild preskus kvalitete 2006 ? kon?ni rezultat:

1. Mazda :danzoman:

2. Toyota

3. Honda

4. Hyundai

5. Nissan

6. Chevrolet

7. Volvo

8. Suzuki

9. Mitsubishi

10. Opel

11. Audi

12. BMW

13. Smart

14. ?koda

15. Mercedes

16. Ford

17. Seat

18. VW

19- Kia

20. Alfa Romeo

21. Citroen

22. Renault

23. Fiat

24. Peugeot

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.