odvisno kaj vse je sploh zani?, ker lahko da je na prvi pogled katastrofa, ampak se nakonci izka?e da je za ?ist majhen denar popravila...nisem pa z tem mislil 10k sit
pri drugih znamkah dobi? enako opreme z enako kvaliteto za veliko majn denarja
po mojih osebnih izku?njah se npr lahko zelo primerjata mazda 6 in bmw 5, za kar pri bmw 5 mora? od?tet prek 10mil za nekaj solidne opreme,pri mazdi dobi? za 7mil vse in ?e ve?
Seat in VW bi morala biti na skupnem mestu, oz seat je meni boj?i v sami izdelavi
ni ve? vse samo znamka
?e bi gledali po znamkah bi morali biti bol naprej bmw,audi,merdecedez,vendar nemorajo proti japoncem kateri ?e delajo avtomobile z du?o ostalo ?e vse samo dnar dnar dnar
torej mogo?e ?e kje kaj je, vendar sem zaj tak navdu?en da sem moral napisat
Vsako leto Auto Bild ? ena najbolj branih evropskih avtomobilisti?nih revij ? razvrsti najpomembnej?e proizvajalce vozil glede na kvaliteto, servis in zadovoljstvo kupcev. Celoten rezultat je sestavljen iz sedmih posami?nih ocen, ki med drugim zajemajo test vzdr?ljivosti po prevo?enih 100.000 km, pripombe kupcev, garancijske vpoklice, poro?ila o zakonsko predpisanih tehni?nih pregledih in servisiranje oz. garancijska popravila. Mazdino 1. mesto temelji torej na nepristranski, objektivni in jasni sodbi. Mazda je bila odli?no ocenjena na vseh podro?jih ocenjevanja, ?e posebno dobro pa se je odrezala pri zadovoljstvu kupcev in kvaliteti. V skupnem se?tevku je tako ?e drugo leto zapored pred Toyoto in Hondo.
Poleg vsakoletnega preskusa kvalitete so vedno znova poudarjene tudi druge vrednote Mazdinih modelov, kot sta dolga ?ivljenjska doba in zanesljivost. Lovorike za najvi?jo kvaliteto je Mazda osvojila tudi ?e v preteklih raziskavah nem?kega avtokluba ADAC in britanske revije za svetovanje potro?nikom „WhatCar?“.
Auto Bild preskus kvalitete 2006 ? kon?ni rezultat:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
odvisno kako zvrst glasbe bi poslu?ala
lahko menja? prednji sistem za boj?ega, potem lahko doda? oja?evalec in woofer, potem neke tweeterje naprej od zgoraj itd...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani