Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

olje sm js dal kr original dexelia. regeneracija se opazi tako da ti naraste trenutna poraba. sam ce vozis relacijetu ni treba skrbet prevec.

ja,?eprav tudi ?e vozi? relacije je regeneracija nadlezna zadeva. Sploh ?e traja tako dolgo kot traja pri stari m6. Meni se dostikrat zgodi, da se vkluci regeneracija ravno po kaki relaciji. Na primer, zadnja dva obiska v Pore?u. Pridem dol in se vklopi regeneracija. Jajca. In pol sm se 2 dni vozil na tiste kratke relacije, nafta pa kapljala v olje. Meni bi bilo ful fajn, ?e bi lahko s kakim gumbom vkloil regeneracijo ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje C1 OMV za Mazde
Napisano

ma js sm kupu od unga tipa iz mb po 10? za dexelia dpf. tko da bolj poceni ne more biti pa se garancija laufa naprej.

Jaz tudi. Vem pa da dexelia ne blesti ravno. Ampak dobro..

Ne verjamem, da ?e vlijem OMV zvarek notri, da bo potem poraba 5.3 na 100km :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje C1 OMV za Mazde
Napisano

Kolega ima sedaj ze drugic tole notri in je prezadovoljen, vozi M6 l.2005

nobenih problemov whats o ever, poraba padla za skoraj 1L...

Se pravi to olje za Mazde z DPFjem se kupi na OMV benzah? Pa sigurni ni kak ?rot? Kak?na je pa cena za liter?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tunap premium 131
Napisano

Aha se pravi, filter dol, ga odpret, pa skozi staovje luknjo , nazaj zapre,t montirat in ot je to..

A pa ni? potem ni javljajo ker najbr? je druga?en pritisk skozi filter?

P.S.

Kdaj ma? tehni?negA? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPD lu?ka gori..
Napisano

To traktorsko klepetanje tudi jaz re?ujem. Sicer gre pa za lu?ko DPF, da bo? vedel. Filter trdih delcev. ?e, ti utripa potem samo servis. ?e gori, je ?e nekaj uupanja. Naj bi se vozil toliko ?asa, da potem ugasne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz pa zdele ?e ene 3 tanke ne pridem pod 7 z mojo CD143. Povpre?je sem mel skozi 6.6-6.7. Zdej pa ne vem. V?eraj sem pomislil, na premalo napumpane gume - zimake. :) Moram preverit, ?e je pa to ok, pol je pa tudi zanimivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.