olje sm js dal kr original dexelia. regeneracija se opazi tako da ti naraste trenutna poraba. sam ce vozis relacijetu ni treba skrbet prevec.
ja,?eprav tudi ?e vozi? relacije je regeneracija nadlezna zadeva. Sploh ?e traja tako dolgo kot traja pri stari m6. Meni se dostikrat zgodi, da se vkluci regeneracija ravno po kaki relaciji. Na primer, zadnja dva obiska v Pore?u. Pridem dol in se vklopi regeneracija. Jajca. In pol sm se 2 dni vozil na tiste kratke relacije, nafta pa kapljala v olje. Meni bi bilo ful fajn, ?e bi lahko s kakim gumbom vkloil regeneracijo ...
To traktorsko klepetanje tudi jaz re?ujem. Sicer gre pa za lu?ko DPF, da bo? vedel. Filter trdih delcev. ?e, ti utripa potem samo servis. ?e gori, je ?e nekaj uupanja. Naj bi se vozil toliko ?asa, da potem ugasne.
Jaz pa zdele ?e ene 3 tanke ne pridem pod 7 z mojo CD143. Povpre?je sem mel skozi 6.6-6.7. Zdej pa ne vem. V?eraj sem pomislil, na premalo napumpane gume - zimake. Moram preverit, ?e je pa to ok, pol je pa tudi zanimivo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja,?eprav tudi ?e vozi? relacije je regeneracija nadlezna zadeva. Sploh ?e traja tako dolgo kot traja pri stari m6. Meni se dostikrat zgodi, da se vkluci regeneracija ravno po kaki relaciji. Na primer, zadnja dva obiska v Pore?u. Pridem dol in se vklopi regeneracija. Jajca. In pol sm se 2 dni vozil na tiste kratke relacije, nafta pa kapljala v olje. Meni bi bilo ful fajn, ?e bi lahko s kakim gumbom vkloil regeneracijo ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani