Jst se edin pri cliu dci 100 in 1,416v ne strinjam ?ist, ker na? 1,4 ne ka?e 100 konj, dci jih pa. Prav tako ima ?isto zgre?en menjalnik, ki pri 130 km/h v peti prestavi ka?e 4.600 vrtljajev. Obup.
No, razlike so pa res v ve?ini malenkostne. ?e dirka? to najbr? nekaj pomeni, za navadnega smrtnika pa ne. Bistvena razlika je vsaj zame, v na?inu vo?nje. Atmosferski bencinar rabi obrate. Zato mi je dizl kul, ker ne rabi? kaj dosti na?igat, stisne? mal gasa in that's it.
olje sm js dal kr original dexelia. regeneracija se opazi tako da ti naraste trenutna poraba. sam ce vozis relacijetu ni treba skrbet prevec.
ja,?eprav tudi ?e vozi? relacije je regeneracija nadlezna zadeva. Sploh ?e traja tako dolgo kot traja pri stari m6. Meni se dostikrat zgodi, da se vkluci regeneracija ravno po kaki relaciji. Na primer, zadnja dva obiska v Pore?u. Pridem dol in se vklopi regeneracija. Jajca. In pol sm se 2 dni vozil na tiste kratke relacije, nafta pa kapljala v olje. Meni bi bilo ful fajn, ?e bi lahko s kakim gumbom vkloil regeneracijo ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zlo dobra poraba za bencinca s 170 konji..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani