Se pravi, da gremo tudi z avti tja, kamor smo prišli z belo tehniko, telefoni, računalniki in drugimi zadevami, ki jih sploh več ne prodajamo, ko si zaželimo nove. Vse gre v smeti.
Ej grafiče kartice se kupuje rabljene, ker ej cena novih 1500-2500€ 🤣
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Ja sam jaz sem to leta nazaj kupil v ka3 v Ajdovščini pa sm dal precej. Vrjamem da so cenovno sedaj bolj dostopne. So pa tudi dlje zdržale od navadnih. Mogoče mal pogledam ob naslednji menjavi.
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
A ima kdo izkušnje z Hamkook ( I*cept EVO3 X W330A ) zimskimi gumami?
K Pirelli Scorpion Winter 2 (naslednjih teh,k sem imel do sedaj na CX-5) so več kot 1700€/set (432,49€/kom)....se mi zdi "malenkost" predrago😬
Res vrhunske....samo pr ceni se ustavi-so v treh letih šle cene dobesedno "v nebo"🥺
Vem...sedaj če gledaš pribijajo ceno,in bo še padla,a enkrat do konca poletja moram kupiti,pozimi bo šla pa spet cena gor...te,k jih imam-3 sezone in sem jih "ogulil"😄
Kje si tako ceno dobil? o_O skoraj en vrjamem da bi bila ena guma za cx5 430€, jaz gledam tle cene med 140 in 180€ na komad
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej grafiče kartice se kupuje rabljene, ker ej cena novih 1500-2500€ 🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani