Jaz dokler sem imel enega otroka, sem še vztrajal na mazdi 3 sedan pač mi je to najljubša oblika. Zdaj ko sta dva imam karavana 6ko in ja - je lažje voziček notr dat, sam dalo bi se tud v limuzinsko.
Upam, da do takrat ko bomo ven iz te faze malih otrok, naumijo še kako novo limuzino, meni je to najljubša oblika avtomobila in najbolj elegantna.
No, ugotovili smo vsi da je karavanan veliko bolj praktičen, prostoren na zadnjih sedežih in navsezadnje tudi lepši od limuzine. Največ limuzin drugače prodajo v Rusiji, Bolgariji in južni Ameriki. Drugje le za vzorec.
Na obali so mogoče vsega skupaj dve, tri mazda 6 limuzine. Pa še v teh se vozijo večinoma gospe, največkrat kar same.
Sm lep kmet an s hribu doma pa tega z usedlinami ne zastopm glih tanartabujš...
Če črpalka vleče prav z dna, itak ni usedlin, ker jih sproti potegne v črpalko.
Če črpalka vleče kakšnih 5 mm nad dnom itak ni usedlin, ker se tekočina v rezervoarju ves čas pretaka sem in tja na vsakem ovinku, pri vsakem speljevanju, pri vsakem zaviranju,... in veliko večino itak spotoma potegne v črpalko.
Ne verjamem, da so v osebnem vozilu naredili plavajoči odvzem. To imajo letala, za katere je normalno, da se obrnejo na glavo in motor še vedno dela s polno močjo in črpalka vleče gorivo ne glede na to, kako je letalo obrnjeno. Pri avtu nekako ko se obrne na bok, je vožnje konec. Če se obrne na streho, pa sploh...
Alora, ne zastopm o kišnih usedlinah je tole govora?
Joj Alex spet kr nekaj na pamet. Limuzina je za 6,5 cm daljša od karavanke in vseh teh 6,5 cm je ravno na zadnjih sedežih. Tako, da tale Thomas se v vsakem videu najprej vsede spredaj nastavi zice in potem zadaj.
Če bi gledal njegove reviewe bi to vedel.
Ok, če se ta velikan vsede tudi v škodo superb, ki je kao največja noter, mu zadaj zmanjka prostora.
A je kdo že vozil kakega košarkaša zadaj (ok, pustimo taksista v Nemčiji) oziroma dva? Ne. Zatorej so to neumnosti, ki jih v realnem življenju ne potrebujemo. Za normalno visoke ljudi (do nekje 185) so tako mazda kot cx 30 več kot dovolj. Sin se je vozil zadaj 3000 kilometrov do Francije in nazaj in ni niti malo jamral. Zna pa bit 6-ka limuzina utesnjeno zadaj zardi padajoče strehe.
Po moje je to avto za dva, ker itak v prtljažnik daš lahko kovček ali največ dva zaradi majhne odprtine. Ni to avto za družino, saj še enega poštenega vozička ne spraviš zadaj v prtljažnik.
Ne pretiravimo no, sam sem 184, pa sem se vedno udobno peljal v limuzinski 6ki zadaj...nevem kake normative mate, da je to bunker
nullZa primerjavo dve sliki, model je 190 in ko se nasloni čisto nazaj se lahko dotakne z glavo strehe, ker pada...bi reku da za neko normalno uporabo vseeno ni problematična, bi reku da se redko vozjo 4je 190 skupaj...
Druga slika je ko se usede v cx-30 za primerjavo kolko ima tam placa...
null
Na prvi sliki so sedeži precej naprej porinjeni (najbrž vozi kaka ženska, 165 cm velika pa mora imet sedež blizu predalom in volanu) na drugi je sedež precej od stebrička nazaj potisnjen, kot, da spredaj sedi kak košarkaš. Kr neki.
Sin je visok 185 cm in se vozi tako v 6-ki karavan kot tudi v cx30 čisto komot.
Zaenkrat -13 km do črpalke pri M3 G120 MT. Premišljujem, ali bi sprobal še bolj globoko v minus. Po teoriji bi moralo iti brez težav do -50 km, kritično pa bi bilo pri cca -70 km. Seveda imam za sedežem pripravljeno polno 5 litersko kantico rezerve. Je pa nevarno to dotakanje na avtocesti, se zavedam ... tudi ni zdravo iti v skrajnost, do točke, ko črpalka pumpa v prazno, pa še kakšne usedline povrh. 🤔
Jaz se ne bi zafrkaval s temi usedlinami. Ni zdravo preveč. 🤔
Ne Bini, a veš zakaj. Limuzin sploh ni bilo na zalogi, ko sem sam kupoval, razen dveh anemičnih G145 z osnovno opremo. Pa za limuzine so hotel enako denarja kot za karavan pa čeprav so na vseh drugih trgih bile vsaj za jurja cenejše. Pol za nagrado, če vzamem karavanko so mi dali pa še par jurjev popusta. In ja tko je to zakaj nimam limo. 😜
Nič hudega. Imaš vsaj lep avto. 😉
pred 47 minutami je Bini napisal:
Zato pa imajo vsi Karavanke.... 😊😉
Vsi bi nekaj imeli, a imajo nekaj tretjega. Verjetno jim pri limuzini ni všeč majhen in neuporaben prtljažnik. 😊
Ne vem, če sem koga brcnil v žulj ali kaj, da se tako razburjate.... 🤔Takšna je in to je to. 😊
Lani, ko je bila pa 6.8 se pa ni nihče razburjal a sem pičil tudi po 150-170 po AC.... Lahko se voziš hitro in varčno, morda gdo tega ne razume a je izvedljivo.....
Predvsem boli te, ki nimajo tega motorja, pa se vozijo z 8-9itri/100.
"Premijski avto" in "šparovček" meni ne gre najbolj skupaj. 🤔 Tudi primerjava porabe X186 in G150 se mi zdi bolj na pamet, ali se motim? 🙂
Smo že ugotovili, da so te vaše "porabe" kr neki. Lahko vpišeš ti in še deset drugih noter, da ti pije 3litre na 100(seveda zamolčiš zraven, da voziš 60/uro) in evo ti odlične porabe.
Ne, edino merilo je enaka pot, enaka hitrost. Vse ostalo ni merodajno
@Alex kaj mi dislajkaš? CX-30 G150 sem vozil, ko je tebi bila mazda6 še premijski avto. V 37 kilometrih po ljubljanski AC sem imel povprečno porabo 9,7. Ne me basat, da se vi vozite z 5,9. Verjetno se cijazite 70-80.
CX 30 G 150 je čisto drugi avto.
Mi se pogovarjamo tu o x 186 motorju.
Ta motor je res šparovček. Poraba manjša kot dizel.
Če bi se lani udeležil srečanja "poraba" vi se na lastne oči lahko prepričal, da je bila na tretjem mestu mazda 3 s takšnim motorjem. Pred njim edino Boss. Motor 2,5 je imel pa od ostalih 1,5itrov večjo porabo. (od dizlov in vseh ostalih benzinarjev).
Tako, da, se je takrat izkazalo, kakšen požeruh je ta stari 2,5 motor proti vsem ostalim na isti relaciji in hitrosti. Če bi šli pa na avtocesto bi bila razlika še večja.
Za @sportman333-a sem slikal med vožnjo, da ne bo trpel... 😊
Tole je poraba 5.9 na cca 1800km👌
Relacija, 750km do Korčule po AC in hitrost 135km/h, pa 300km cjazenja sem in tja po celi Korčuli... 🥴Nazaj domov pa na Makarsko in po AC domov cca 750km isti režim vožnje. 😉
Kot zanimivost je kolega z istim režimom vožnje in Opel crossland x Turbo imel porabo 7.5.....😊😀😛
Z eno besedo, ZADOVOLJEN!
Jutri pa na Mljet, poročam o porabi👍
Ta turbo jajca, pa naj bo to opel ali korejski polizdelki, porabijo znatno preveč. Pa saj tej mlinčki, 1,5 ali 1,6 motorčka tudi manj porabiti ne morejo.
Zanimivo, meni pa prejšnja zgleda že full retro, tale pa pač v trendu časa, edino kroma se je treba znebit.
V bistvu obe izgledata retro in se jima že močno poznajo leta. Še posebej od zadaj je to najbolj vidno. Je pa 6-ka dobro kljubovala letom, bolje, kot konkurenca.
Samo 10 let je pa le 10 let. 😉
Meni je 6-ka še vedno všeč a stvari gredo naprej. 😊
Potemtakem praviš, da je CX-30 spredaj grša od 6-ke prejšnje generacije. CX-30 in zadnji FL šestke sta si spredaj mnogo bolj podobni kot predzadnji FL.
Men je sicer vseen kakšno je tvoje mnenje, samo tole kar razglaš še smešnice niso več.
Cx30 je pač takšna, kot mora bit. Takšna je bila zasnovana. Verjetno bo tudi ona, z kakim neuspeli FL postala grša. Mazda 6 je bila pa zasnovana s tako masko, kot je bila na začetku in so hoteli potem narediti modernejšo, a je izpadlo kr neki. Saj je ponavadi vedno tako, da večina FL ne uspe popolnoma, ker je narejeno nekaj na silo.
Ne vem če bi se strinjal. Razni voski lahko topijo umetne materiale, naravno usnje pa bolj težko.
Te kreme niso voski in so zelo blagi, večinoma. V praksi bi si lahko tudi roke mazal z njimi. Ne bi bilo neke škode za kožo. To je namenjeno bolj vlaženje usnja, da ne popoka.
Spet po drugi strani to umetno usnje ni tako delikatno, da mu vse škodi.
Če se razpada ni prav narejeno po postopku. Seveda ni vzdržljivo kot pravo usnje, a tudi usnjene rokavice, če niso prav vzdrževane, se znajo raztrgati. To je vseeno tanko usnje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, kot sem napisal, za družino je karavan. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani