Skoči na vsebino

Stinica

Člani
  • Sporočil

    36
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Stinica

  1. Včeraj sem se pogovarjal z enim  direktorjem  ponudnikov elek.energije,če Slovenija začne danes posodabljat električno omrežje"primerno za električne avtomobile in ostale porabnike(toplotne)"bi potrebovala cca.30let.To pomeni tudi,da bi lahko imela skoraj vsaka hiša ali blok svojo elektrarno na strehi.

    • Všeč 3
  2. pred 12 urami je mito3000 napisal:

    So na servisu glede hladnega pihanja pozimi kaj ukrenili? Imam enake težave, je pa celotna logika klimatizacije zgrešena. Po minuti vožnje ti hladen zrak začne nabijat v kolena tako da jih moram stalno umikat. Nato ogreje na previsok nivo, za piko na i pa potem ko vzdržuje temperaturo stalno nekaj hladno piha. 

    Občasno je pokalo spredaj levo tudi pri moji ampak je sedaj že nekaj časa mir. Morda se vrne nazaj v toplem vremenu.

    Zaenkrat na servisu pravijo da ne morejo nič,dokler čisto ne odpove,tudi za ultrasonic senzor ne morejo nič,ker se kao vlaga nabere v njem in ne deluje dokler se ne posuši:nevem:

  3. Danes je mene sin peljal v cx-30 in isto pri pasu v b stebričku nekaj rožlja,glih v višini glave.Zdaj da povzamem naše težave v 2 letih lastništva in 30000km:

    -zadaj levo amortizer spustil olje

    - desno ogledalo se vedno ne zapira-odpira

    - občasno spredaj levo pri zavijanju nekaj poka

    - občasno se zgodi,da desna stran pri sopotniku poleti ne hladi piha toplo,pozimi ne greje,piha mrzlo

    -ultrasonic sensor malfunction drive safely

    Zdaj je tako,dokler je garancija 5let bodo pooblaščenci rihtali, po 5letih gre od hiše.Novi avto smo kupili z namenom vozi in tankaj ne pa da sem več na servisu kot z prejšnjo staro gajbo.

  4. Službena vozila imamo citro in pugi peremo v zimi,mrazu vedno zunaj, včasih zalita od leda,pregibna ogledala vedno delajo pa so avti stari od 3 do 6let,me zanima kako bi bilo na mazdi,naša mazda vedno v garaži,žena zelo pazi na avto,mraza še ni občutla,vedno  ročno oprana in evo,ogledalo ne zapira.

  5. pred 2 urama je scania napisal:

    Ne obremenjuješ se s porabo, s ceno goriva pa se? 

    So neke meje porabe in zame je 8litrov povprecna poraba prevec za takšen model ce pa tebi ni pa ni, te noben ne sili da mors to brat. Smo imeli chryslerja grand voyagera 1998 3.3 bencinar in avtomatik pa je bilo povprečje 10litrov. Zdaj pa primerjaj v6 al 3.3 motor z 2.0 atmosfercem, 8litrov je preveč. Vzrokov je pa lahko vec mogoce je ogromno prostega teka. 

    Tudi s ceno goriva se ne,če mam 25 jurjev za avto se ne bom sekiral za 2-3 litre goriva,več mi pomeni uživanje v vožnji,kot pa gledanje porabe.Če bom pa moral gledat na porabo,si bom omislil nov moped.

    • Všeč 2
    • Haha 1
  6. pred 15 urami je scania napisal:

    8litrov porabe so imeli letniki 1994 z 1.6 motorjem in posrednim vbrizgom. Tako da v danasnji dobi z direktnim vbrizgom atmosferski motor 8 litrov no go 😁😁😁😁 se mora pa res zelo grdo vozit. Al pa je ogromno prostega teka. Takšno porabo bi jaz dal cx5 ker je težja in večji upor.

    Tečni ste s temi porabami, BMW 520i šestak 150km bencin MB-Portorož 35 litrov bencina leta 99,pa kaj,se nikdar ne obremenjujem s porabo četudi je 10l al pa več,že more bit tak,glavno da je veselje v vožnji:jupiii:

    • Všeč 1
  7. pred 7 urami je MareCX30 napisal:

    Za danes sem bil dogovorjen za montažo kljuke v Mazda BTC. So rekli zjutraj pripeljem, ob 4.h odpeljem. JAPAJADE! So me klicali malo prej, da avto ni končan in da danes ne bo!? Montažo pa delajo na Celovški.

    Kaj jim pa ni šlo,pri meni je trajalo 2h pa gas domov

  8. pred 8 urami je MareCX30 napisal:

    Pozdravljeni,

    imam CX 30 in sem ob nakupu (začetek marca letos) naročil kljuko, ki pa je še vedno nisem dobil. Zanima me, kje drugje se jo lahko kupi in zmontira? Razmišljam, da jo skenslam na uradnem servisu, ker so komentarji ni na zalogi ali pa sploh ne odgovorijo na mail. Kupil sem v Mazda BTC (Lj.) :angry2:

     

    Hvala

    Avto shop formula Hoče pri MB,Šeško blizu Vojnika,cene vse pod 500eur

    • Všeč 1
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.