Jump to content

Stinica

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 odlično

About Stinica

 • Rank
  Novinec

Other informations

 • Car modell
  CX-30 ,XC40

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  MB
 • Interests
  Skoraj vse

Recent Profile Visitors

139 profile views
 1. Mislim da dizl fani imajo-imate problem z porabo,tistega ko skrbi poraba naj si raje kupi moped
 2. Kaj jim pa ni šlo,pri meni je trajalo 2h pa gas domov
 3. Upam,da ne bo tole prepogosto,da ne bomo več na servisu z novimi, kot pa z starimi gajbami.
 4. Vpisal vin pa nič ne najde,mogoče samo za usa modele
 5. Avto shop formula Hoče pri MB,Šeško blizu Vojnika,cene vse pod 500eur
 6. Rezerviran do jutri
 7. Ker mi je v napoto oz.je drugi na poti, ga podarim,amortizerji ne držijo za pokrov ostalo deluje,4 ključi.prevzem MB pri meni doma.Prodajat se mi ne ljubi,ker rabim prostor za drugega.
 8. Mali update, kljuka zmontirana.
 9. Probaj kontaktirat mazda slo pa pritisni malo na njih,pomoje te more zajebavat kaki modul za centralno,mogoče celo kakšna žival prišla na pojedino,če si iz MB pojdi na posvet avtoelektričar Sašo Horvat na pobrežju,če bo imel kakšno idejo.
 10. Štirikrat na leto, dvakrat na morje, dvakrat domov, na chevy cruzu 1.6motor bencin se je mašina kar mantrala, poraba za 300km 35l bencina, na pugi 508sw 2.0hdi,pa sploh ne veš, da maš čoln od zadaj.
 11. Pri meni se poraba giblje med 6,7l do 7,5l,ampak ne šparam in ne gledam na gorivo.Bomo videli kako bo,ko bo kljuka gor in vleka čolna.
 12. Zelo g122,mel bi več,ampak za pike nabirat je dovolj,danes se peljema po avtocesti z sinom domov po števcu 200km/h nekaj časa je rabil tam od 188 naprej ampak je prilezel.Najbolj mi je zanimivo,da sploh ne čutiš da se pelješ tak hitro,bi rekel po občutku enih 150.
 13. Je pa tudi res,da danes vsi vozijo avte kot dizle,2000rpm menjaj,bog ne daj višje 4000-5000rpm,da bencinski motor malo zadiha,ker potem je že poraba 7l-8l,to pa je za marsikoga too much,avto je narejen,da se vozi,ne pa špara,nikdar mel problemov z zapacanostjo motorja,pa al je to bil atmosferc,tsi ali pa hdi. Včeraj peljem soseda domov,pa našo cx-30 malo priganjam do 5000rpm,pa pravi bo visoka poraba.Pa kaj,glavno da je veselje pri vožnji.😁
 14. Nič ni potrebno,sam vse prepozna.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.