Skoči na vsebino

Stinica

Člani
  • Sporočil

    36
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški
  • Lokacija
    MB
  • Zanima me
    Skoraj vse

Dodatne informacije

  • Moj avto
    CX-30,GLCamg4matic

Nedavni obiski profila

925 ogledov profila

Dosežki uporabnika Stinica

Vsakdanjež

Vsakdanjež (2/14)

  • Začetnik pogovora Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Sodelovalec Rare
  • Predano Rare
  • Prvi teden je končan

Nedavne značke

50

Ugled

  1. Stinica

    Emisijski kuponi

    Včeraj sem se pogovarjal z enim direktorjem ponudnikov elek.energije,če Slovenija začne danes posodabljat električno omrežje"primerno za električne avtomobile in ostale porabnike(toplotne)"bi potrebovala cca.30let.To pomeni tudi,da bi lahko imela skoraj vsaka hiša ali blok svojo elektrarno na strehi.
  2. Kaj nam prinaša prihodnost? | Porsche Slovenija WWW.POSLO.SI Kaj bo Slovencem prineslo napovedano trgovanje z emisijskimi kuponi v cestnem prometu in kako nas bo to udarilo po žepu?
  3. Stinica

    Mazda CX-30

    Heyner brisalci najboljši,samo za CX30 še jih nimajo. Pardon,imajo jih za CX30
  4. Stinica

    Nosilci koles

    CX-30 od sredine zadnje osi do konca nosilca(Thule VeloCompact 927) 1,35m
  5. Stinica

    Kolesarjenje in tek

    Po 8.letih sem si novega privoščil
  6. Stinica

    Mazda CX-30

    Zaenkrat na servisu pravijo da ne morejo nič,dokler čisto ne odpove,tudi za ultrasonic senzor ne morejo nič,ker se kao vlaga nabere v njem in ne deluje dokler se ne posuši
  7. Stinica

    Mazda CX-30

    Danes je mene sin peljal v cx-30 in isto pri pasu v b stebričku nekaj rožlja,glih v višini glave.Zdaj da povzamem naše težave v 2 letih lastništva in 30000km: -zadaj levo amortizer spustil olje - desno ogledalo se vedno ne zapira-odpira - občasno spredaj levo pri zavijanju nekaj poka - občasno se zgodi,da desna stran pri sopotniku poleti ne hladi piha toplo,pozimi ne greje,piha mrzlo -ultrasonic sensor malfunction drive safely Zdaj je tako,dokler je garancija 5let bodo pooblaščenci rihtali, po 5letih gre od hiše.Novi avto smo kupili z namenom vozi in tankaj ne pa da sem več na servisu kot z prejšnjo staro gajbo.
  8. Stinica

    Mazda CX-30

    Službena vozila imamo citro in pugi peremo v zimi,mrazu vedno zunaj, včasih zalita od leda,pregibna ogledala vedno delajo pa so avti stari od 3 do 6let,me zanima kako bi bilo na mazdi,naša mazda vedno v garaži,žena zelo pazi na avto,mraza še ni občutla,vedno ročno oprana in evo,ogledalo ne zapira.
  9. Stinica

    Mazda CX-30

    Od včeraj se desno ogledalo ne odpira več,samo do polovice nato obstane,nekaj poka v mehanizmu.Zgleda bo ponovno potreben obisk servisa
  10. Stinica

    Mazda CX-30

    Spustil olje,oz.mastil
  11. Stinica

    Mazda CX-30

    Pred enim tednom opravljen 2. servis na cca.28000km,potrebno bilo zamenjat zadnji amortizer.Avto CX-30
  12. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Brez skrbi,nimate novega se bom raje umaknil iz teme,da ne bom smetil in se bom raje posvetil svojemu tankerju oz. bmw egu,še prej pa se bom naučil vozit,ker imam preveliko porabo.
  13. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Najprej osvoji svoje letalo,potem pa bova prišla na moj tanker.
  14. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Range Rover Velar HSE 400KM Orange
  15. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Tudi s ceno goriva se ne,če mam 25 jurjev za avto se ne bom sekiral za 2-3 litre goriva,več mi pomeni uživanje v vožnji,kot pa gledanje porabe.Če bom pa moral gledat na porabo,si bom omislil nov moped.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.