Skoči na vsebino

Stinica

Člani
  • Sporočil

    36
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Stinica

  1. Stinica

    Emisijski kuponi

    Včeraj sem se pogovarjal z enim direktorjem ponudnikov elek.energije,če Slovenija začne danes posodabljat električno omrežje"primerno za električne avtomobile in ostale porabnike(toplotne)"bi potrebovala cca.30let.To pomeni tudi,da bi lahko imela skoraj vsaka hiša ali blok svojo elektrarno na strehi.
  2. Kaj nam prinaša prihodnost? | Porsche Slovenija WWW.POSLO.SI Kaj bo Slovencem prineslo napovedano trgovanje z emisijskimi kuponi v cestnem prometu in kako nas bo to udarilo po žepu?
  3. Stinica

    Mazda CX-30

    Heyner brisalci najboljši,samo za CX30 še jih nimajo. Pardon,imajo jih za CX30
  4. Stinica

    Nosilci koles

    CX-30 od sredine zadnje osi do konca nosilca(Thule VeloCompact 927) 1,35m
  5. Stinica

    Kolesarjenje in tek

    Po 8.letih sem si novega privoščil
  6. Stinica

    Mazda CX-30

    Zaenkrat na servisu pravijo da ne morejo nič,dokler čisto ne odpove,tudi za ultrasonic senzor ne morejo nič,ker se kao vlaga nabere v njem in ne deluje dokler se ne posuši
  7. Stinica

    Mazda CX-30

    Danes je mene sin peljal v cx-30 in isto pri pasu v b stebričku nekaj rožlja,glih v višini glave.Zdaj da povzamem naše težave v 2 letih lastništva in 30000km: -zadaj levo amortizer spustil olje - desno ogledalo se vedno ne zapira-odpira - občasno spredaj levo pri zavijanju nekaj poka - občasno se zgodi,da desna stran pri sopotniku poleti ne hladi piha toplo,pozimi ne greje,piha mrzlo -ultrasonic sensor malfunction drive safely Zdaj je tako,dokler je garancija 5let bodo pooblaščenci rihtali, po 5letih gre od hiše.Novi avto smo kupili z namenom vozi in tankaj ne pa da sem več na servisu kot z prejšnjo staro gajbo.
  8. Stinica

    Mazda CX-30

    Službena vozila imamo citro in pugi peremo v zimi,mrazu vedno zunaj, včasih zalita od leda,pregibna ogledala vedno delajo pa so avti stari od 3 do 6let,me zanima kako bi bilo na mazdi,naša mazda vedno v garaži,žena zelo pazi na avto,mraza še ni občutla,vedno ročno oprana in evo,ogledalo ne zapira.
  9. Stinica

    Mazda CX-30

    Od včeraj se desno ogledalo ne odpira več,samo do polovice nato obstane,nekaj poka v mehanizmu.Zgleda bo ponovno potreben obisk servisa
  10. Stinica

    Mazda CX-30

    Spustil olje,oz.mastil
  11. Stinica

    Mazda CX-30

    Pred enim tednom opravljen 2. servis na cca.28000km,potrebno bilo zamenjat zadnji amortizer.Avto CX-30
  12. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Brez skrbi,nimate novega se bom raje umaknil iz teme,da ne bom smetil in se bom raje posvetil svojemu tankerju oz. bmw egu,še prej pa se bom naučil vozit,ker imam preveliko porabo.
  13. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Najprej osvoji svoje letalo,potem pa bova prišla na moj tanker.
  14. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Range Rover Velar HSE 400KM Orange
  15. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Tudi s ceno goriva se ne,če mam 25 jurjev za avto se ne bom sekiral za 2-3 litre goriva,več mi pomeni uživanje v vožnji,kot pa gledanje porabe.Če bom pa moral gledat na porabo,si bom omislil nov moped.
  16. Stinica

    Nakup Mazde 6

    Tečni ste s temi porabami, BMW 520i šestak 150km bencin MB-Portorož 35 litrov bencina leta 99,pa kaj,se nikdar ne obremenjujem s porabo četudi je 10l al pa več,že more bit tak,glavno da je veselje v vožnji
  17. Mislim da dizl fani imajo-imate problem z porabo,tistega ko skrbi poraba naj si raje kupi moped
  18. Stinica

    Mazda CX-30

    Kaj jim pa ni šlo,pri meni je trajalo 2h pa gas domov
  19. Stinica

    Mazda CX-30

    Upam,da ne bo tole prepogosto,da ne bomo več na servisu z novimi, kot pa z starimi gajbami.
  20. Stinica

    Mazda CX-30

    Vpisal vin pa nič ne najde,mogoče samo za usa modele
  21. Stinica

    Mazda CX-30

    Avto shop formula Hoče pri MB,Šeško blizu Vojnika,cene vse pod 500eur
  22. Stinica

    Mazda CX-30

    Mali update, kljuka zmontirana.
  23. Probaj kontaktirat mazda slo pa pritisni malo na njih,pomoje te more zajebavat kaki modul za centralno,mogoče celo kakšna žival prišla na pojedino,če si iz MB pojdi na posvet avtoelektričar Sašo Horvat na pobrežju,če bo imel kakšno idejo.
  24. Stinica

    Testi ostalih avtomobilov

    Štirikrat na leto, dvakrat na morje, dvakrat domov, na chevy cruzu 1.6motor bencin se je mašina kar mantrala, poraba za 300km 35l bencina, na pugi 508sw 2.0hdi,pa sploh ne veš, da maš čoln od zadaj.
  25. Stinica

    Testi ostalih avtomobilov

    Pri meni se poraba giblje med 6,7l do 7,5l,ampak ne šparam in ne gledam na gorivo.Bomo videli kako bo,ko bo kljuka gor in vleka čolna.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.