Jump to content

mito3000

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 nevtralno

About mito3000

 • Rank
  Novinec
 1. Tudi jaz sem mesec dni nazaj naročil CX30, ker želene kombinacije opreme, motorja in barve ni bilo na zalogi naj bi jo dobil nekje junija. Na gotovino so dali 1500 EUR popusta in še dodatnih 500 EUR v opremi, ki jo lahko izberem po želji iz nabora dodatne opreme (dodatna lita platišča, kljuka...).
 2. Z enako opremo je x motor v cx30 za 900 eur drazji.
 3. Kolebam med motorjem g150 in x180 oz. x186. Sem vozil g122 in x180 in se mi je zdel x precej zmogljivejši. Pri x mi je glavna skrb zanesljivost saj še ni dolgo na tržišču. Vem da so bile težave s kompresorji, nisem pa zaznal da so to odpravili. Kake so kaj vaše trenutne izkusnje?
 4. Tudi pri parih cx30 sem danes videl kondenz v zadnjih lučeh.
 5. Glede na novi cenik letnik 2021 obstaja G150 s samo sprednjim pogonom. Ecoboost (imam 1.6 150KM) je super za vozit so pa problemi. Dvakrat že počila cev hladilne tekočine na srečo vedno na parkingu. Nazadnje menjali od termostata do ne vem koliko cevk in iz motorja še vedno zasmrdi po zažgani hladilni, ki jo moram občasno dolivat. Zadnja diagnoza glede na njihove izkušnje naj bi bil počen blok, če je res kaj na tem saj razdirali niso. Gretje je res bolj slabotno, motor pa ima temperaturo pribito na sredino čeprav kazalcu ne verjamem nič.
 6. Zanimam se za nakup Mazde CX30 z motorjem G150 s pogonom na 2 kolesi. Ali morda kdo ve ali letniki 2021 še imajo izklop dveh cilindrov? Nekje na tujih forumih sem zasledil, da tega ne bi imeli več saj naj bi bilo s tem kar nekaj problemov. Ker se toliko piše o težavah z barvo ali je to res tako velik problem. Do sedaj namreč še nikoli nisem imel japonskih avtov. Trenutno se še vozim z 10 let starim Focusom, ki ima poškodb od kamenčkov relativno malo, sem ter tja kakšen. Tudi znotraj po prevoženih 200.000 km ne kaže praktično nobenih znakov obrabe. Je Mazda podobno vzdržljiva? Upam da ima moto
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.