Skoči na vsebino

easyrider

Člani
  • Sporočil

    10
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika easyrider

  1. easyrider

    Prikaz imenika na CX-30

    Imam jaz enak problem na M3. jaz bi rekel, da je problem kako imaš vpisane številke v imenik: +386 41xyz123 ali brez int predpone Nisem še pogruntal sistema ali pa rešitve. vem pa, da mi za ene kontakte prikaže imePriimek, za druge pa ne (+38641....). se priporočam za rešitev.
  2. easyrider

    Mazda CX-30

    Roka dobave na pogodbi ni iz preprostega razloga, ker nihče ne zna napovedati, kdaj bo proizvajalec zbral vse dele, da ti sestavijo tvoj avto. Cene ti zaradi (pre)dolgega čakanja ne bodo znižali. Lahko odstopiš od pogodbe (najverjetneje izgubiš aro) salon bo pa avto z veseljem prodal novemu kupcu po zadnji aktualni (običajno) višji ceni. Bolje pozno, kot nikoli. Ni ravno veliko prostora za pogajanje.
  3. easyrider

    Mazda CX-30

    jaz čakam že 8. mesec na M3. V salonu so rekli da bo m čakal od 3 do 6 mesecev. Računam, da jo pravoslavni Dedek mraz končno dostavi.
  4. Zanimajo me vaše izkušnje z zaščitno folijo (prozorno) na Mazdi3. Zaščitil bi haubo proti kamenčkom in najobčutljivejše stranske dele. Katero folijo priporočate? Kdo to strokovno nalepi?
  5. easyrider

    Nakup mazde v tujini

    Proces nakupa v AT je precej podrobno opisan v thredu spodaj. Sicer gre za Teslo ampak z vsemi davčnimi izzivi. Zadeva ni več aktualna, ker sem naročil v SLO. Zdaj pa samo počakat še 2 četrtletji (vsal), da pride v SLO. Nakup v Avstriji JE MOGOČ - EVSVET.eu EVSVET.EU Dobrodošli v svetu električnih vozil! Informacije o avtomobilih, odgovori na vprašanja, stanje in lokacije polnilnih postaj, najnovejše iz sveta električne mobilnosti ter kaj nam prinaša prihodnost. Obiščite EV...
  6. Resno razmišljam o nakupu mazde3 sedan AVT. Ker v SLO trgovci nimajo "na zalogi" nobenih AVT modelov, se moram postaviti v čakalno vrsto in naročiti svoj primerek. Ima kdo izkušnje z nakupom Mazde v Avstriji? Tam bi poskusil srečo z kakšnim AVT modelom "iz zaloge". BR easy rider
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.