Jump to content

b mx-6

Members
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 odlično

About b mx-6

 • Rank
  Almost Ricer

Contact Methods

Recent Profile Visitors

229 profile views
 1. Je novega SsangYong Korando 1.5T-GDI že kdo vozil oziroma gledal?
 2. Sm misli da obstaja tudi v "klasični" verziji 4x4 in imaš prav samo v hibridni različici, zadnji kolesi gnani preko elektromotorjev. Če bi bile cene bolj normalne, bi meni bila to top izbira, ne mislim na Opel, ampak bilo katera izvedenka PHEV+4x4, samo je žal predrago.
 3. Mislim da bi bil Grandland x primernejši glede na velikost, samo mislim da je Mazda CX30, oz. CX5, boljša izbira.
 4. Moje mnenje je, da primerjaš dva avtomobila različnih razredov velikosti, saj je med njima dimenzijsko kar velika razlika, CR-V moraš s CX-5 primerjati. 👍
 5. Vsekakor, kar si napisal je najpombnejše od vsega skupaj, da avto ni podrtija. Zato grem jaz vedno po nakupu doodatno preveriti k svojemu mehaniku, saj več oči vidi več. Do sedaj sem iz svojih izkušenj in svojega notranjega instinkta hitro prepoznal, da kaj ni ok oziroma ne štima. Avto me mora "prepričat", drugače ga ne vzamem.
 6. Vse je to rešljivo sam da je avto ok😝
 7. Sej je tudi nabavna cena tega usnja kar zelo visoka, nimam ne gretja in ne hlajenja sedežev pa tudi ne pogrešam, je tako tanko usnje da se hitro prilagodi letnemu času😉. Pri Mazdi bi pa verjetno rabil oboje če je tako kot pravite.
 8. Tudi sam sem pristaš usnjenih sedežev, sem imel samo en avto z navadnimi. Je pa kvaliteta usnja zelo različna. V A8 imam mehko usnje, pri 500.000km, je obrabljeno-razpokano le pri levem boku zaradi vstopanja in izstopanja, pa še to minimalno. Men to belo usnje v Mazdi izgleda vrhunska kombinacija z rdečo zunanjostjo, je pa res druga pesem če je nekvalitetno in se barva hitro odlušči.
 9. Tudi meni zgleda super, samo se mi vseeno zdi cena nekoliko previsoka, kljub temu, da bi šla na 15k€, je pa res da je edina 4x4 tega letnika ter SLO porekla
 10. Ponovno pozdravljeni, Ve kdo kaj o tej Mazdi 6, https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14824626&display=Mazda Mazda6 KARAVAN CD175 AUT.-4x4-F1-SLOVENSKI-USNJE-NAVI. Kolega je bil na ogledu in pravi da je lepo ohranjena, trgovec je potrdil, da je znana celotna servisna zgodovina tudi v elektronski knjigi, servisiran in kupljen pri njih, lastnik iz SG. Zadaj desno je bila nekaj popravljana, baje da je bila popraskana vendar nič hujšega. Olje v menjalniku še ni bilo menjano. Če ima kdo kakšne informacije bi lepo prosil! Hvala! LP Boštjan
 11. @Janez007 itak da sem resen, drugače te nebi maltretiral. Če bi rekel da je avto vrhunski, bi se peljal gor, tako pa,..... Da bi pa hodil okoli firbcat, sem pa malo predaleč in si ne bi upal reskirati. Pa ti si naredil doktorat iz tega avtomobila. Res vsa čast za vse dokumentirano, pregledano. Avto je mogu bit kr dobro zrukan. Res ti ful hvala za to, to kar si naredil, tega ni pripravljen narediti marsikdo za nekega neznanca Povej kaj sem ti dolžan, da se ti oddolžim????
 12. Zaradi trenutnih razmer o tujini ne razmišljam, tudi pri nas se da dobiti avte z ogromno opreme in tudi SLO porekla. Neki bom že našel, če ne prej pa spomladi če se bodo trenutne razmere kaj izboljšale, ker sedaj tudi ne morem nikamor.
 13. Vse sem pregledal, pride v poštev samo to kar sem zgoraj omenil.
 14. Gledam Mazdo6 za 17000€, Stinger je pa 36000€ najcenejši🙄 Sem jo gledal v živo in mi ni všeč
 15. Hvala za info! Ah kje, previsoka cena.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.