Skoči na vsebino

someoneON

Člani
  • Sporočil

    47
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dosežki uporabnika someoneON

Novinec

Novinec (1/14)

1

Ugled

  1. someoneON

    Zanimivi oglasi!

    Pri mas doma smo se ze dobro spekli, enkrat Mondeo, Nikoli vec Mondeo.
  2. someoneON

    Pozna kdo tole MX5

    Za tisto svetlo modro hocejo 6000 evrov, pa manjka ogledalo, ker naj bi bilo ukradeno. Lastnik je v dubaju, in jo v njegovem imenu prodaja nek njegov zlahtnik ali tako nekako sem razumel. Srebrna '99 letnica je sicer hudo lepo ohranjena, motor je v piko rihtan, sem sel gledat, vendar lastnik hoce 3900 evrov in ni hotel spustit niti za evro. poleg tega je bilo pa v avto vdreno skozi streho, ki je po sredini stukana z materialom ki ni enake barve kot ostali del strehe. upam da je komu v pomoc.
  3. someoneON

    Zanimivi oglasi!

    http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=761877...trol+2.8+TD+LWB Opis!
  4. someoneON

    Zanimivi oglasi!

    http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=810099...5%201.6i%20Base Ljudje ocitno ne vedo, kaj se danes dobi na avto.net za 9 jurjev...
  5. someoneON

    Hypermiling

    Ce se peljes po klancu navzdol ter zaviras z motorjem, naj bi racunalnik dovajal v motor natanko NIC goriva, v cemu je torej finta vgasanja motorja za to? PS: Aja, sem prebral malo dlje v temo na a.com. Da me slucajno napici nekdo ki se vozi v vgasnjenim motorjem in recimo ni mogel pravocasno ustaviti (oz je imel manjso sposobnost manevriranja zaradi volana in zavor) ga deformiram tisti trenutek se pred prihodom policije.
  6. someoneON

    Stellca

    To kar si prilepil je prvi link ki ga google da ce vtipkas quercus. Zgleda da si v paniki na hitro izgovor nasel. V bistvu je pa quercus hrast, vse vrste hrasta, morda ti pa stella hodi po glavi prav zaradi tega stavka na wikipedii: Rare species of oak trees include scarlet oak (Quercus coccinea), chinkapin oak (Quercus muehlenbergii), and post oak (Quercus stellata). Quercus stellata, paseta kot mama na ata. Iz polhovega gradca preseljen v ljubljano, po imenu Bojan. Nas Quercus. Da vidimo kaki izgovori nas bodo zabavali tokrat
  7. someoneON

    Stellca

    Lepo nas nateguje?
  8. someoneON

    Stellca

    Po stilu pisanja ter nacinu oblikovanja postov bi skoraj garantiral da je isti. Ocitno mu gre pri vecih zenskah slabo.
  9. Jaz igram trenutno skoraj izkljucno samo Kerbal Space Program in pa Minecraft.
  10. Jaz to razumem kot da je svetila rdeca luc, vendar semafor ni deloval pravilno in je najverjetneje prikazoval napacen program priziganja luci.
  11. someoneON

    Stellca

    Ce nisi slucajno pol- ali ne-pismen, sem ti svoje izkusnje napisal tako kot vsem ostalim, dekle je lahko, in ce hitro gre, se ne gleda kaka je ampak se da v "knjizico". Preberi ?e tolikokrat, da bo? razumel.
  12. someoneON

    Aktualni dogodki!

    Saj gremo, v zadnjih treh letih se je izselilo iz slovenije cca 10000 mladih solanih ljudi. Cemu le?
  13. someoneON

    Stellca

    Da, iz lastnih. .
  14. someoneON

    Pozna kdo tole MX5

    Lastnik je ze meni reko ko sm hoto splomladi kupit, da je prejsnji lastnik dobil srno v blatnik. Izjava je sicer konsistentna, saj pred 2001 letnikom niso imele spredaj senzorjev za airbag, ampak samo v blatnikih pred stebrickom. Ce se gre vgrajevat nove airbage, je potrebno menjati tudi racunalnik, najbolje pa tudi vse senzorje. V obratnem primeru je bilo pa oreng stolceno, lepo previdno cel avto detaljno pogledat da ni bla prej kaka totalka. Meni grejo se zdej lasi pokonc po tistem videu od fifth gear kako varen je se avto po tem ko je spredaj enkrat zbit. Vse Nardi Torino NBjke so imele FL stevce. Sicer je pa tale v barvi Mahogany Mica, ki pa mislim da se je devala na samo in izkljucno 2000 Special Edition Nardi Torino NB.
  15. someoneON

    mp3

    Ce je bil source 150kbps pa si v downloaderju imel nastiman output 128kbps potem ni cudno. Sploh pa klasik mp3. Na youtubu imas skoraj vso glasbo v 192kbps AAC, kar je ekvivalent 256kbps ali 320kbps MP3 studijskem (nevariabilni bitrate) zapisu. Jaz nisem imel v petih letih niti enega problema, tudi na partyjih, kjer sem youtubove mp3je gonil skozi zelo velike sound systeme. Vlecem pa samo z DVD VideoSoftom, saj omogoca prenos brez izgube v 320kbps LAME MP3 zapis, kar genericni youtube downloaderji ne zmorejo.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.