Skoči na vsebino

koroska18

Člani
  • Sporočil

    274
  • Z nami že

  • Dnevne zmage

    3

Vse objave uporabnika koroska18

  1. Jest imam 8.5J ET 40 ,zadaj je OK , spredaj je pa bi rajše imel ET 45 . Zadaj bi šel tudi ET 35 , sevede so pa dimenzije gum original 215/45/18 stretch 👍 .
  2. Filter zraka je športni ga moram oprati pa tudi kabinskega se opere z lahkoto lahko , samo še počakam na kakšni sončni dan da se oba lepo posušita .
  3. Naredil mali servis zamenjano olje in filter olja , sevede sam slaba urica dela 👍 .
  4. koroska18

    Električno kolo (e-bike, pedelec)

    Za vse nevedneže kaj so e-kolesa in kakšen za namen se uporabljajo sevede za a lot of fun -veselja vam Rob Rides EMTB predstavlja nekaj e-motorčkov na e-kolesih .
  5. koroska18

    MOTO GP

    Ja lej KTM rulzzzzzzzzz .
  6. koroska18

    Električno kolo (e-bike, pedelec)

    Če se boš že odločil za e-bike in goniti po brezpotjih , kar je najboljše raziskovanje daj še jurja zraven in si privošči full suspension e-bike (udobje pa to) 👍
  7. koroska18

    MOTO GP

    Mogoče pa MARCO MELANDRI DUCATI WSB
  8. Prosim če dodaš še ENEOS 0W-20 Premium Ultra API SN, ILSAC GF-5 Japonskega oljarja za bencince 👍. Ali pa prosim za razlago .............👍.
  9. koroska18

    MOTO GP

    Marc Marquez breaks arm and suffers possible nerve damage in MotoGP … WWW.INDEPENDENT.CO.UK Reigning MotoGP world champion Marc Marquez suffered a broken arm and possible nerve damage after being struck by his own bike in a... Nič dobra novica .
  10. koroska18

    Formula 1

    Res zanimiva dirka polno prehitevanj in pokanja iz auspuhov in na 18 colarcah ne F1 ampak F2 , moštvo Ferrarija 1 iRobert Mikhailovich Shwartzman n 3 Mick Schumacher
  11. koroska18

    Filmi

    Še boljši je French ORIGINAL Pour elle 👍 .
  12. In cena poliranja je bila koliko ???
  13. K je vse po 1 evrič . 😎
  14. koroska18

    Kaj poslušate?

    Hudo stari dobra žurka aane
  15. Meteorit[uredi | uredi kodo] Meteorit je ostanek meteoroida ali asteroida, ki je preživel pot skozi atmosfero, in je padel na površino Zemlje, pri tem pa ni bil uničen niti ni razpadel. Meteoriti so včasih povezani s kraterji, ki so nastali ob padcu telesa z veliko hitrostjo na površino Zemlje. Pri tem lahko vpadno telo izpari in ne pusti za seboj nobenega meteorita. Kadar pa večji meteorit razpade, lahko dobimo meteoritski roj. V tem primeru na površino Zemlje pade večje število manjših meteoritov. Za ozemlje Slovenije so potrjene tri najdbe meteoritov: meteorit iz Avč, ki je leta 1908 padel v vas Avče, Jesenice z Mežakle (2009) in meteorit z Javorij, ki je bil po daljšem času od padca odkrit leta 2011 blizu Javorij nad Poljansko dolino.[4]
  16. koroska18

    Filmi

    Pa še bela je .
  17. koroska18

    Filmi

    Film ki se sedajle predvaja na PLANET 2 film PARKER se pa vozijo MAZDE . Jenifer z CX-7.
  18. Cena za tuning DIZLA je višja , tko pač je .
  19. Motor je 1,5 , imel je 101 KM original , no on jih je na valjih pred tuningom nameril 112 KM , res pa je da sem imel pred tuningom prirejen air box - filter od AUTOEXE japan firma in drug dovod zraka in pa seveda PEDALBOX sedaj jih ima toliko kot MX 5 1.5 oroginal , se pravi 131 KM . To je bilo leta 2017 pa Mazda še kr delaaaaaaaaaaa. 👍jah vozi se pa zihr boljše kot G120 👍 . Sicer pa zelo zadovoljen se kr vrti pa vrti 5 prestava 215 km/h po ravnini z lahkoto . Prilagam še od TUNERCA DATA LOG .Pa še to tuning je bil narejen na 100 oktanov .👍
  20. JP nima generičnih map , dela vse po filingu custom mape . 👍
  21. Ervin je uredu se da vse zment , tko da , cene so od 250+ . No 250 evrićev sem dal JEST za atmosferca . Trajal je pa 4 ure . 👍 Priporoćam 👍.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.