Jump to content

koroska18

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Days Won

  3

koroska18 last won the day on March 28 2018

koroska18 had the most liked content!

Community Reputation

84 odlično

About koroska18

 • Rank
  Almost Ricer

Other informations

 • Car modell
  MAZDA 3 2014 BM

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,458 profile views
 1. Jest imam 8.5J ET 40 ,zadaj je OK , spredaj je pa bi rajše imel ET 45 . Zadaj bi šel tudi ET 35 , sevede so pa dimenzije gum original 215/45/18 stretch 👍 .
 2. Filter zraka je športni ga moram oprati pa tudi kabinskega se opere z lahkoto lahko , samo še počakam na kakšni sončni dan da se oba lepo posušita .
 3. Naredil mali servis zamenjano olje in filter olja , sevede sam slaba urica dela 👍 .
 4. Ja lej KTM rulzzzzzzzzz .
 5. Mogoče pa MARCO MELANDRI DUCATI WSB
 6. Prosim če dodaš še ENEOS 0W-20 Premium Ultra API SN, ILSAC GF-5 Japonskega oljarja za bencince 👍. Ali pa prosim za razlago .............👍.
 7. Marc Marquez breaks arm and suffers possible nerve damage in MotoGP … WWW.INDEPENDENT.CO.UK Reigning MotoGP world champion Marc Marquez suffered a broken arm and possible nerve damage after being struck by his own bike in a... Nič dobra novica .
 8. Res zanimiva dirka polno prehitevanj in pokanja iz auspuhov in na 18 colarcah ne F1 ampak F2 , moštvo Ferrarija 1 iRobert Mikhailovich Shwartzman n 3 Mick Schumacher
 9. Meteorit[uredi | uredi kodo] Meteorit je ostanek meteoroida ali asteroida, ki je preživel pot skozi atmosfero, in je padel na površino Zemlje, pri tem pa ni bil uničen niti ni razpadel. Meteoriti so včasih povezani s kraterji, ki so nastali ob padcu telesa z veliko hitrostjo na površino Zemlje. Pri tem lahko vpadno telo izpari in ne pusti za seboj nobenega meteorita. Kadar pa večji meteorit razpade, lahko dobimo meteoritski roj. V tem primeru na površino Zemlje pade večje število manjših meteoritov. Za ozemlje Slovenije so potrjene tri najdbe meteoritov: meteorit iz Avč, ki je leta 19
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.