Skoči na vsebino

tomzel

Člani
  • Sporočil

    38
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od tomzel

  1. Prodam odlično ohranjeno posteljo + letveno dno.

    Povezava do oglasa: 

    WWW.BOLHA.COM

    Postelja Ikea Malm + letveno dno Postelja je odlično ohranjena, primerna za jogi velikosti

     

     

    Gre za ta model:

    WWW.IKEA.COM

    MALM Posteljni okvir, visoki, bela, 90x200 cm Elegantna postelja, ki je lepa z vseh strani, zato lahko stoji na sredini prostora ali pa z vzglavjem ob steni. Če potrebuješ dodaten prostor za shranjevanje posteljnine...

     

    Cena 90€

    Cena ni zadnja, saj mi zaradi prenove sobe hodi v napoto.

     

     

  2. Jaz sem imel Amazfit Stratos (tj Xiaomi) 3 leta in je delovala brez težav (še vedno deluje, dal sem jo sinu), uporabljal sem jo za kolesarjenje, plavanje v bazenu, plavanje v morju... Edino kar me je motilo je software na telefonu, da podatki ne gredo v cloud in to, da se firmware ni posodabljal... Pred mesecem pa sem kupil Garmin Fenix 7x Solar in je top, 3 leta ziher ne menjam.

    Dobil sem jo zelo ugodno, za nekaj čez 500€ v Extreme Vitalu, zdaj pa vidim, da je cena šla gor, vendar je še vedno ugodnejša kot kje drugje: https://www.extremevital.com/sl/kolesa/gps-ura-garmin-fenix-7x-solar-p-38091.html

    • Všeč 3
  3. Avto je popravljen. @miha20 je vse strokovno zrihtal, pohvala.

    Zamenjana turbina, egr off, istop off, update mape - zdaj ima 200KM...

    Avto je zelo odziven, odlično pospešuje, nič zamorjen, intervali med regeneracijami DPF so se povečali, poraba se je zmanjšala. Takšna so prva opažanja. Sicer pa bom od novega leta naprej delal 40 do 50k km na leto in upam, da pridem do 400k km brez večjih problemov.

    • Všeč 4
    • Ljubim 1
  4. Pred eno uro je TBA napisal:

    Zdravo,

    Pri levo in kenevo je folk kar jamral zaradi okvar motorjev. Jermen ali sklopka. Tezava zna bit tudi zadnji amortizer in ga bo potrebno po 6mesecih obnovit. Letniki 21-22 so bili kar problematični. Mogoče so pri novejših l.23/24 napake amortizerja odpravli ker je Fox zanje delal custom tune. Kar se motorja tice so nekaj posodabljali programe in dali boljse jermene. Za sklopko pa ne vem.

    Drugače kar se geometrije tice jih pa vsi hvaljo sem tudi sam gledal aluminajtega ampak se se bolj ogrel za mondrakerja z bosch motorjem, če bodo finance si naslednje leto kupim.

     

    Kar se levota tiče merim 178cm in sem gledal s4. Ampak ga je najbolj sprobat kaj ti paše in glede na način vožnje. Za električne pravijo, da če si med dvema velikostma izbereš večjega.

     

     

    SL naj ne bi imeli težav z jermeni, amontizer pa odvisno kateri nivo opreme vzameš, jaz imam Foxovega.

    Alex, v EV lahko najameš en dan za test, pa vidiš, če ti odgovarja. Jaz sem nad Specialized navdušil pred letom in pol, ko sem kupil Rockhopperja, ki bo zdaj naprodaj, če koga zanima. Rockhopper Expert 29 Oak Green, L številka.

    • Všeč 1
  5. pred 2 urama je Alex napisal:

    Kupujem električarja in sicer gorsko kolo. 

    Po raziskovanju na internetu in po nekaj  predlogih kolegov in prodajalcev v Extreme vital trgovini  sem na koncu pristal na tem kolesu:

    https://www.extremevital.com/sl/kolesa/gorsko-elektricno-kolo-specialized-turbo-levo-fsr-p-38219.html

    Ali voziže  kdo kaj podobnega in kako mnenje poznavalcev? 🤔

    Kakšen okvir bi prišel zame  v poštev za višino 184 cm, C4 ali C5? 

    Hvala za pomoč. 😊

     

    Specialized so dobra kolesa, predvsem kar se tiče geometrije, opremo si pa itak delijo vse znamke, razen motor ima Specialized svojega in je ok. Jaz sem kupil Turbo Levo SL in je super. FSR je močnejši in težji. Če si športnik potem predlagam SL, ker je bolj okreten (manjši in lažji motor ter baterija in karbonski okvir), FSR pa ima več dometa in večji navor z osnovno baterijo. Glede velikosti pa je najbolje probat in se posvetovat v Extreme Vitalu. Razteguje se v dolžino, nekateri raje vzamejo večjega in krajšo fajfo na balanci.

    • Hvala 1
  6. pred 7 minutami je Janez007 napisal:

     

    Samo, da se ob zagnanosti spremljanja parametrov ne boš kam zaletel,. 😃 Ali postal s temi podatki obseden, kar se je dogajalo meni, dokler nisem avta prodal.

     

    Kar nekaj jih je na tem področju delalo doktorat, nobeden, ki jih poznam, ga ni dokončal. 😃 

    Ne bom, ker imam premalo časa 😀

    • Všeč 2
  7. pred 6 urami je kacnje napisal:

    Ti odgovor Janeza007 zadošča? Ali si mislil, da ne najdeš PIDov v sami aplikaciji?

    Mimogrede - bil sem v stiku z avtorjem AA Torque in preko vikenda je pripravil nekaj posodobitev. Splača se namestiti zadnjo verzijo, saj naj bi odslej delovalo tudi samodejno posodabljanje. Upajmo, da bo delovalo, sedaj še ni bilo nove produkcijske verzije, zgolj razvojne.

    Hvala za info, sem nov na tem področju in na seznamu nisem našel PIDov za DPF, nisem niti vedel kako funkcionirajo, zdaj sem importal od @Janez007 in mislim, da je to to. Sicer pa ni problem, če bom potreboval še kakšne pide, bom pogooglal.

    • Všeč 2
  8. dne 18. 9. 2023 ob 20:19 je kacnje napisal:

    Mogoče bo koga zanimalo. Po precej mesecih iskanja se je pred nekaj dnevi pojavila možnost prikaza OBD podatkov na zaslonu infotainmenta, na katerem teče Android Auto.
    Uporablja kar Torque, če ga imaš nameščenega na telefonu.
    Zadeva se imenuje AA Torque, nekaj vrstic sem prejle nakracal na blogu
    UPDATE: še sličica.

    20230919_042651.jpg

    Hvala za tole. Zanima me kako priti do PID-ov, ki so na zgornji sliki? Na seznamu jih ne najdem

  9. Testo se zamesi, pokrije in ga postavi v hladilnik za vsaj 24 ur. Pred pečenjem pa za kakšni dve uri ven. Takšno testo je lahko za prebavo in ne napihuje.

    • Všeč 4
  10. Meni je pa danes napisalo SBS malfunction in SCBS forward malfunction. Zraven pa še svetita lučka za motor in še ena, vidno na sliki. Če avto ugasnem in ponovno prižgem, napake ne izginejo. Pojavile pa so se med vožnjo cca 120km/h ob vključenem tempomatu, vključen sem imel tudi lane assistant. Zdaj se ju ne da vključit. Avto tudi nima polne moči. Kaj bi ahko bil razlog za ti napaki? Avto Mazda 6 CD 175, letnik 2016.

    20220710_183222.jpg

    20220710_183143.jpg

    20220710_183141.jpg

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.