Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sem pozabil zgoraj omeniti. V trgovini sem dobil papirje in sem moral sam urediti vpis v homolog. list. Na Avto Krka..., cca 40€. So pa rabili cca 10 dni da je bilo odobreno, vpisano...
    • Zanimivo, tele moje "pogrešane" gume so se očitno našle in so malo lutale po Sloveniji predno so se vrnile k meni. Tako, da jih imam že od torka nataknjene in prvih nekaj 100km je že pepeljanih.   Prvi vtisi - res so tihe in izza volana se prav čuti, da so nekoliko mehkejše. ampak tisto zdravo mehke za udobno vožnjo, nikakor pa ne toliko, da ne bi dopuščale malo bolj športne vožnje. Smer držijo lepo, volan je pravilno težek in ne nekaj gumjasto mehak in brezvezen.   Tudi moker asfalt je bil sproban - na normalno grobem kot so AC neke bistvene razlike ni blo čutit, medtem, ko na tistem res gladkem asfaltu, ki ga je v okolici Lj bolj malo pa se pozna, da primejo bolje. Sem pričakoval na izjave tu gor na forumu, da bo to zdaj nora razlika pa temu ni tako. Je razlika ampak bolj v tem, da prejšnje so bile pač stare te pa so nove.   Se je splačala menjava... ne vem, težko ocenim še. Bom videl kako bo izgledal v prihodnje.    
    • Avtor izjave te ni te skužil ...:)
    • Ocitno ne....lahko pa ti dam bilance za zadnjih 10 let spja ...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.