jernejamoj Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Mazda 6 ,2003, diesel, 124Kkm 1. Prej?nji vikend sem opazil, da mi zunanjo temp eraturo ka?e narobe. ta ka?e kak?ne +5, in se dviga s ?asom vo?nje. Tako po priblizno eni uri pride na 30+. Problem je v tem, da navadno gretje v tem primeru ne deluje. Deluje namre? kadar je nastavljena temp = zunanji temp. Ko temp preseze 30 stopinj, deluje gretje samo, ?e je nastavljeno na 29 in to deluje na FUL. Je precej mote?e. Je ze kdo imel podobno okvaro? 2. Ob mrzlem motorju sli?im, ko se avto ustavi (na kriziscu), nekak?no tik-takanje, podoben zvok, kot bi se preklapljal kak?en rele (oziroma podobno kot zmigavec). Slisi se, kot da bi prihajal iz sovoznikove strani. Na?eloma pri toplem avtomobilu tega nisem opazil. Kak?en namig? Hvala! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Mazda 6 ,2003, diesel, 124Kkm 1.Prej?nji vikend sem opazil, da mi zunanjo temp eraturo ka?e narobe. ta ka?e kak?ne +5, in se dviga s ?asom vo?nje. Tako po priblizno eni uri pride na 30+. Problem je v tem, da navadno gretje v tem primeru ne deluje. Deluje namre? kadar je nastavljena temp = zunanji temp. Ko temp preseze 30 stopinj, deluje gretje samo, ?e je nastavljeno na 29 in to deluje na FUL. Je precej mote?e. Je ze kdo imel podobno okvaro?2.Ob mrzlem motorju sli?im, ko se avto ustavi (na kriziscu), nekak?no tik-takanje, podoben zvok, kot bi se preklapljal kak?en rele (oziroma podobno kot zmigavec). Slisi se, kot da bi prihajal iz sovoznikove strani.Na?eloma pri toplem avtomobilu tega nisem opazil.Kak?en namig? Hvala! Webasto Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
stojani Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Nakaj na to temo na spodnjem linku http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4915&hl= Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.