Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
82% verjetnost splava v prvem trimestru nosečnosti...WTF😲😲😲 Od ženine sodelavke hčerka....se je cepila,da so lahko šli na morje....,in takoj splav...in ne more več zanositi... Ne trdim nič,a vseeno da za misliti🙄
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Lanska samooskrbnost slovenije z elektriko je bila cca 82%. Iz leta v leto se opazno znižuje - iz naših žepov vzet denar, s katerim se preko subvencij financira kitajska industrija solarnih panelov, očitno ne deluje. Potrebujemo samo še norveški model kjer je država šenkala teslo vsakemu z izpitom za avto, pa bo Slo samooskrba še bistveno nižja. -
Da ne bodo same kritike na to 140 konjsko cx30 moram povedat,da sem z mojim načinom vožnje imel po 45km vožnje porabo 6.3 kar je nekje 0.3 več kot na moji. Glede na to,da je avtomatik je to super.
-
Vidim, da imamo poleg podobnih avtov tudi podobna kurišča in recepte. 🤣
-
Mam to prevleko na volanu, kmal jo bom snel dol, ker me že počasi jezi. Dej dovolj salotejpa na volan, da se ti ne bo začela od vročine premikat kot meni. Prav tako mam isto tale predalček v sredinskem prostoru, super zadeva za drobiž. Kakšni so pa brisalci? A je sploh kaj cenej kot bosch? A wireless adapter je ok? meni se zdi da kar precej pije baterijo tale carplay
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)