Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Jaz sem se že sam pripravljal, da grem na prehitevalni pas, tisti egoist, ki ga omenjaš, se pa, če se prav spomnim, ni domislil, da bi šel na prehitevalni pas. Poleg tega je tu bil pospeševalni pas, v tistem primeru pa, če se prav spomnim, ni bilo pospeševalnega pasu...   Jaz da sem koga ribal? Ta je pa bosa! Jaz al lepo povem al pa užgem z lopato...   Ma, zadnje čase kar nekako dela. Od 45.000 do 60.000 je zdržal brez enega servisa vmes. Na 60.000 je bil dvanajstič na servisu (predvideno je, da bi bil četrtič!). No, zdaj ima 67.000 in "že opravljen" trinajsti servis. Bomo videli, če se bo unesel. Me je pa vsakič strah, ko se kam dlje odpravimo...
    • Vse jasno. Saj veš, kmet an s hribu doma, pei učas ne zastopm lih tanartabl...   Je pa enkrat davno naš župnik začel razlagat, da Bog ni vsemogočni. Pa so vsi utihnili in ga gledali, a je pijan al kaj da take klati. Pa možakar čisto mirno nadaljuje: - "Rabite dokaz? Tu je: to, kar en politik pred volitvam lahko obljubi, tega niti Bog ne more izpolnit..."   Najprej smo se vsi smejali. Ko smo pa dojeli, da je to čista resnica, nas je pa smeh minil. V glavnem, ja, seveda se bo našel tudi kdo, ki ti (nam) bo obljubil česar niti Bog ne more izpolnit - vključno z nafto po en evro za liter...
    • "Zdilal sem se"?? A to pomeni, da si ga že kupil? Adijo poraba. 😉
    • S tem nožkom srno odereš ko za fruštek😁
    • Kaj počneš na AC, a nisi pešec postal🤔 No tako ti piše spodaj.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.