Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Trenutna vedno zraste, tudi če je rahitična mašina. Tukaj je fizika, brez nič ni nič. Ti povem, da 182 konjev na Focusu karavanu vozim na 7.4/100km na obdobju 81k km. In to je super. Giulietta 170konjev je pila 8.5 na 90k km, kolikor sem si jo lastil. Porabo lahko primerjam samo mojo, ker avte vozim isto, po podobnih relacijah. Različni ljudje imamo različne ture in načine vožnje. Pa se vrnimo k trenutni porabi, ti lahko slikam, tudi nadomestni 1.5 110km "delovni stroj", pride z polovičnim pritiskom na plin na minimalno 20l trenutne. Pa imam po 150km prevoženih povprečno 4.9l/100km. Predlagam ti, če ti je prikaz porabe moteč, da ga umakneš iz ekrana. Vsaj jaz na svojih avtih ga lahko. Za tank pa se strinjam. Nekaj ni ok. Lahko plovec, lahko elelktrika. in to bi vztrajal, da se nekaj zamenja, ker ne verjamem, da je to edinkrat, kaj bo bluzil.
-
Jaz imam UK-layout itak ne gledam znakov dol ko tipkam. Tako da bi lahko imel bilokatere.
-
Ja je... Jaz če ga pritisnem po regionalki bom takoj dvignil povprečno na vsaj 7.5 ali več... Saj pravim da ko na stopalko dvakrat fajn pritisnem da ga zbudim je včasih trenutna tudi 30l/100km ali več... Ampak bolj me je zmotilo in moti od vsega števec goriva... Ne more po 60-80 prevoženih se pomaknit nazaj gor no. Tukaj nekaj ne štima. Saj bi zamenjal za x186.... Ampak sem verjetno nekaj zgubil na vrednosti... Pa servisi so dražji in bolj pogoste menjave svečk...
-
Sem tole že vse pregledal in še par drugih EU trgovin, pa je s črnimi kar problem ja. Sicer neke variante dobiš, samo potem je problem ISO/ANSI ja in ne bom dobil vseh tipk pravih oblik. Če pa kombiniram bo pa čudno, ker najbrž ne bojo ista višina. Obstaja par cenejših izvedenk, kjer me pa mal skrbi sama kvaliteta. Verjetno bom še kar en cait gledu nemške napise 😅scheise
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)