Ej...mislim da bo treba na pooblaščeni servis ..to treba porihtat ....lahko so kašne nastavitve senzorjev v sistemu😉😁meni in Alex u...delajo senzorji skupaj z vzratno kamero TOP ...😉😁
Imel sem Alfo. Senzorji so bli top.
Na Fordu tudi včasih si res hiter in se ustaviš pa piskajo vedno hitreje, ko stojiš.
Na Hyundai-ju pa imajo občasno na križiščih fantomske piske.
Tako da čisto verjamem, da je Mazdina rešitev pač na nivoju Forda. Saj sta bla včasih pobratena.
Naj @Slivka pove kak njemu piskajo, on ima VAG senzorje.
Koliko krar sem že rekel: ko človek konča šolo, bi moral biti najprej 40 let v penziji, potem pa it v službo.
Ko si mlad, urejaš stanovanje, imaš mlado ženo, otroke, rad bi šel na kakšen žur, koncert, ... ... - a ti pa vsak dan vsaj 8 ur v službi.
Ko si star, imaš stanovanje urejeno, otroci so zrasli in odšli, za žure si že prestar, doma te čaka ena stara in tečna babura, ... ... - še dobro, da imaš kam zbežat vsak dan vsaj za 8 ur...
Tako, da jaz počasi začenjam razumeti te starce, ki še vedno hodijo v službo in ne gredo v penzijo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.