Skoči na vsebino

okrasni pokrov?ki za alu. plati??a

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanima me, ?e ima mogo?e gdo za prodat okrasne pokrov?ke za alu. plati??a?? ?e je mo?no original.

hvala, lp.

ALU??? Misli? jeklena?

Pa mero bi bilo, ?e da? zraven: 15", 16", 17" 18".

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

Js mam 4 komade srebrne barve, ?e zlo solidno ohranjene. Bili so na 15".

c242c3911250816970582509798b1097.jpg44db3b2fec6c37a49b580c4aac9a145c.jpg

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Kaj pa vem,glede na to da bi pri?li z ebaya novi 15? s po?tnino, recimo dam moje za 10? s po?tnino skupaj (lahko tud dostavim KR-LJ) Res da so sicer mal umazani ampak ?e zmer dobr ohranjeni.

Je pa tud razlika, te kopije z ebaya imajo mazda znak samo gor naprintan in vpra?anje kdaj se ta nalepka odlima sama od sebe, pri mojih originalih pa je znak dejansko na pokrov?ku. Javi na zs ?e ti ustreza.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

• 6 mesecev kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ampak, a veš, da imam z lastno krvjo manj problema, kot pa s tujo. Mislim, sam se porezal, do kosti, pa je špricalo kot pri vodnjaku pa sem se uspel sam oskrbet brez panike in česa drugega. Ko pa probam nekoga drugega se mi pa roke tresejo... ne da bi se sesedel ali skup padal, ampak ne vem kaj je to... mogoče strah, da bi karkoli zajebal. K sreči, sem bil do sedaj samo v eni taki situaciji pa še tist ni bilo drastično kritično.   Drugač, pa prva pomoč iz Tosame je za moje pojme še vedno ta boljša izbira in nekoliko višja cena se itak porazgubi v roku 5 let, ko še ni treba menjat.
    • Ne vem. Kaj bi moral napisati? Ok. Bom kupoval pri nas, pa četudi bo benzin po 3 evre. In  bom dal za voziček hrane pol več pri nas. Važno je, da teh naši voluharji služijo. 😉
    • Zakaj nisem presenečen?
    • Včeraj sem se pogovarjal z enim kolegom, ki je radiolog v eni od bolnišnic na obali. Ko mi je povedal, koliko ima dopusta, mu nisem verjel. Ima namreč 55 dni dopusta,.kar je največ, kar lahko imaš. 😳 Pa mu manjka še deset let do upokojitve. Potem se pa čudimo, da nikoli ni dovolj osebja v bolnicah. Tri mesece dopusta, oni imajo itak ful bolniških , pa jih ni skoraj pol leta v službi. Bravo.👍 Boš videl, kaka uživancija je to. Potem boš lahko šel vsak dan kam, ko tako rad hodiš na izlete in potovanja. Edino evrčkov  ne bo več toliko, kot sedaj, ko še delaš. 
    • Jaz osebno bi Pirate, tudi Kordiša, ampak me moti pri njemu to, da bomo potem morali peš hodit zaradi zelene agende. Karel ima nekaj smiselnih usmeritev, dokler se ne začne spet na upokojence šlepat. Eventuelno še mogoče Prebelič.   Srčno pa upam, da na naslednjih volitvah ne bo več Janše in da končno lahko začnemo volit po osebnih preferencah in ne po tem, da smo skoraj prisiljeni, volit proti nekomu. In še nekaj, SDS z novim vodstvom in brez Janše na čelu bi naredila letos boljši izid, ker JJ in vse njegove nečednosti so zdaj samo velika cokla in bremza za SDS.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.