Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Lahko da imaš res. Lahko pa da si ti vse zamešal da sem jaz vse zamešal. Govora je bilo (tudi) o tem, da naši vzorniki praznujejo cel kup farških praznikov. Več kot mi. (ker so pač luzerji) Če se gremo pa po številu dela prostih dni, smo primerjalno v minusu. V času jajčeglave diktature je bila obrazloživev ukrepov - znižanje števila prostih dni - da postavimo gospodarstvo na noge - ker so si komunajzerji zmislili tako ogromno število prostih dni, kot jih nikjer v Evropi ni. Seveda je bila to kaplarjeva debela laž, in fašistoljubci so mu ploskali. Enako kot bodo taisti bodo fašistoljubci ploskali tudi sedaj, ko jih bo ponovno nategnil. -
Na zadnji vožnji z 6-ko sem ugotovil, da po 10-ih letih (toliko je stara namreč ) navigacija v avtu sploh ne dela več. Vpišem destinacijo in se ne zgodi nič. V bistvu ni nič hudega, ker itak uporabljam Google maps.
-
Edit: šele zdaj sem se zavzel, da je uporabil isti program kot jaz. Finta je bila v tem, da sem stisnil prvo povezavo za toolbox, ker nisem iskal preko vin, ampak preko modela in nisem opazil, da je od določene številke drugačen toolbox.
-
@scania je zadnje čase izredno malo tukaj. To je človek tehniške stroke in vzdržuje avte izredno preventivno.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)