Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pa sej ni poanta, kolk so krivi starši. Štos je v tem, da ko starš faila, da imamo inštitucije, ki uredijo zadevo.    Bom po kmečko razložil, da se bomo lažje razumeli. Ko nekdo divja z avtom skozi naselje in se obnaša neprilagojeno, ne moremo rečt samo to, da so starši krivi, ker ga niso vzgojili. Da bo nehal divjat imamo inštitucije, ki morajo to urediti. Jebat ga tako družba deluje in prav je tako. Ker dokler ima vsak pravico imet otroke pa zanj ni ustrezno psihofizično sposoben, moramo imeti urejen sistem, da to uredi, ko se težave začnejo pojavljati.   Ker če tega ni, potem imamo lep primer s cigosi. Ujčka se jih in daje pogojne kazni. Šele, ko fašejo zapor in zgubijo socialo jih šele prvič dejansko prizadane in opomni, da delajo narobe. Ko se jih bo dajalo v čuzo z istim tempom, kot ostale prebivalce bo hitro ratal mir. Če tega zdaj nimamo in inštitucije "podbacijo" smo pa skoraj na tem, da bodo prebivalci lastnoročno obračunali z bakrenimi.
    • Iz spodnjega članka: "Če je mati gibalno dejavna, bodo tudi otroci takšni. Pri očetih ni nujno, da se to prenese na otroke."    To pa je znanstvena ugotovitev. Pri materi je vse jasno. Pri očetih lahko da se marsikaj ne prenese na otroka. Včasih celo geni.       "Za nadpovprečne telesne sposobnosti gre zasluga predvsem ženskam" WWW.RTVSLO.SI "Če se primerjamo z drugimi narodi, smo telesno zmogljivejši, vendar pa izgubljamo konkurenčno prednost," pravi Gregor Jurak s Fakultete za...  
    • Če bosta Tadej Pogačar in Urška Žibert kdaj imela otroka, bo ta otrok s kolesom zmagoval na motoGP...
    • Jaz pa sem 2 dni vozil z I-stop in moram priznati, da to ni za mene.   Ni klime ko stojim na semaforjih. Ko se pred križiščem promet zelo počasi premika, moram držati sklopko, da ne ugasne 10x...   Seveda je tudi stvar navade, zadnjih 20+ let sem vedno avtomatično izklopil start stop na dizel avtih.      
    • Ne bo.   Ko grejo cene gor, po navadi Golob ne dvigne trošarin 😉
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.