Marko_mx-3 Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Mene pa zanima kje bi kak?no pametno temo windowsov najdu, nekak tako kot za mobi. Citiraj
suicidal Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Mene pa zanima kje bi kak?no pametno temo windowsov najdu, nekak tako kot za mobi. a ti bi imel desktop kot telefon al telefon kot desktop? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Marko_mx-3 Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Ne ?ist neki svojega za na PC, na mobi imam ?e od mazde mx-3 by KAALman samo ni trenutno v uporabi Citiraj
mazda-mx3 Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 evo ?e mojega Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
poky Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Ti si pa Linux freak?? Kerega ma?? Linux mislim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 17. april, 2006 Prijavi Napisano 17. april, 2006 zagotovo dale? okoli najve?ja stran napahana z wallpaperji iz VSEH podro?ij!Avti, motorji, narava, vesolje, ?ivali, fantazijske slike, nage babe Ga ni ?loveka, da ne bi na?el kaj zase! Priporo?am ogled vsem! Citiraj
blindek Napisano 17. april, 2006 Prijavi Napisano 17. april, 2006 moje odzadjelegendarna mazda...delam na tem da bi nekako tako ven vidla vendar rde?e barve da vpra?am tukaj.Kak lahko dodam da bo kazalo kot vam Dodane sli?ice in spodaj mala slika? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 Ko odgovarja? ima? spodaj priponke in tam potem uploada? slikce direkt na forum. Tale mazdica je pa predelava mazde od mazda-mx-3 pa upam da bo tak?na ko jo zdaj predeluje Citiraj
poky Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 @Symon Samo jezik pa ni ravno razumljiv.... Pa ?rke so nekam ?udne.... Druga?e pa dobre slike ja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazda-mx3 Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 Ti si pa Linux freak?? Kerega ma?? Linux mislim! u bala...komaj sedaj sem opazil tvoj post poky...sorry V sluzbi laufam na treh pc-ih mandrake 10.1, doma pa na enem fedoro 5, na drugemu pa fedoro 1. Drugace pa se z yavarye sedaj neki matrava z DSL Tale mazdica je pa predelava mazde od mazda-mx-3 pa upam da bo tak?na ko jo zdaj predeluje hehe...navzven zagotovo ne bo taka marko nicem riza ampak avto, ki mi bo ugajal Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Sishi Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 1. Desktop PC 2. Desktop laptop Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Symon Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Evo, da malo updejtamo tole. Moj najnovej?i desktop krasi Jessica Alba. Jasno, iz une ruske strani za wallpaperje pod sekcijo nagih tetk. Nekje. Kaj to?no sem kliknil pa ne vem ker ne znam brati unih grabljic.Aja ?e prej sem imel pa svoje akcijske fotke iz GHD Lu?ine.Saj pravim trenutno pa na namizju kraljuje tale: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.