Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Prihodnost ni samo v elektriki, nov Skyactiv-Z motor prihaja leta 2027 WWW.AVTOMANIJA.COM Japonski proizvajalec ostaja zvest strategiji, po kateri prihodnost pogonov ne bo temeljila zgolj na električnih avtomobilih.
-
Vauuu, dobro si segel v žep. A niso zvočniki na Tv dovolj kvalitetni in glasni 🤔 Jaz sem nabavil kar pol cenejši RGB od kitajcev v Gorenju za pol cene in ima zvočnike boljše kot prej zvočniki 5.1. Moj je sicer 65"pa še ta je skoraj prevelik...
-
130 Nm motorja je vhodni navor, ki se preko prestav lahko večkrat poveča. Torej lahko motor s samo 130 Nm na ročični gredi ustvari več kot 1800 Nm na kolesu. (pa da ne bo pomote, nisem tolk pameten, ampak z AI nekako gre)
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... 130 Nm navora? Pa saj toliko ga ima Mazda 2 z 1,5 SkyActiv-G motorjem. In Suzuki Jimny ima tudi 130Nm navora. Pa mislim, da tudi Hyundai i-20, pa ena od Toyot Yaris, ... A to je mašina za predore vrtat? Take, manjše predore, za zvrtat v kakšno klet banke...
-
Za svojo novo TV Sony true RGB bi nabavil en zelo kvaliteten soundbar. Kar gledam, izgleda, da so Sonos najkvalitetnejši. Ali pozna kdo oziroma ima kdo doma? Jutri pride ven novi Sonos Beam ultra. https://www.t3.com/tech/soundbars/sonos-beam-ultra-review
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)