Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Kdo pa je rekel da en jemlje pri drugemu? Jaz sem samo rekel da je vse v enakem skladiscu
-
To vem kaj pomeni. Samo če bi MOL jemal pri petrolu, a se mu bi splačalo hobok etanlo v cisterno vlivat. Ker za Petrol ga pa ne smejo tolko dodat.
-
Nekaj morajo naredit. Vedno več bo upokojencev, ta mladi pa imajo raje kužije in svoje udobje, kot otroke. Otroci so breme in strošek, pravijo. Ja, tako misli vedno več mladih. Tako, da bo zmanjkalo raje, ki bo delala za vse upokojence. Nekoč so šli pri petdesetih v penzijo, mi smo šli pri 60 - ih, vi pa...
-
Pri tebi je vse politicno, vsebina sploh ni pomembna. Se pa motis v svoji izjavi.....ne podpiram nikogar. A tvojega ljubega ne volim nikoli. A sploh dojemas za kaj gre?? Za vsakega ki ne bo star 62 ob 40 let delovne dobe bo moral delati do 67 leta. Ti je to človeško? To je vsak ki je šel na fax in naredil solo takoj in dobil sluubo takoj, ti je to pravično? Jaz ne spadam v to ker delam cel lajf, se mi pa ne zdi fair. Najvec sprememb pa je za invalide, potegnejo kratko, zelo kratko, spremembe so na socialnih zavarovanjih, obremenitvah podjetij.... Svetujem da preberes osnutek zakona, to o letih je samo za predstavnost.