Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ne vem zakaj je treba polagat nekih izjav meni, ker pač tole je na nivoju laži. Nikoli nisem trdil, da je zemlja ravna, ker je prekleto okrogla, da pa z avsakim vogalo seksajo je pa druga zgodba. Nikoli nisem zanikal, da virus ne obstaja, sem pa dvomil o ukrepih za reševanje tega in na koncu sem imel prav kako se bo razpletlo. Če ne verjameš, forum hrani vse moje izjave na to temo. O škropljenju iz letel nikoli nisem tega trdil, ker zame obstajajo samo contrails, kateri pa so popolnoma naravni pojav pri zgoščevanju zraka skozi motor. Ukrajinci se niso sami napadli so pa NATOvo orodje v doktrini, da je Rusija glavni sovražnik NATA. Ne mešaj osamosvojitve z dogajanjem po njej. NIHČE si ne sme lastiti zaslug osamosvojitve tako, da si bo dovolil ravbat in delat mimo zakon. Ne tud JJ ne pa ne glede kako ga braniš.
-
Video v katerem je razlaga zakaj se je mazda odločila umakniti fizične gumbe in dodala napis na volan namesto simbola. Mene razlaga ni prepričala in mislim, da je Mazdi jasno, da so uskelali mimo.
-
Ne več če razumeš prispodobe o nastavljanju ogledala. Ne pomeni tega kar razlagaš.
-
Niso glih dvojni vatli, ampak zgolj osnovna logika. Ko zaradi visokih cen naftnih derivatov, cena naraste, končne cene država blaži z nižanjem trošarin. Ko cena pade, trošarine poveča, da ima buffer, ko bo cena spet narastla. To je bilo vedno tako in regulacija je temu namenjena. Kar se pa moje pripombe tiče gre pa bolj za štos, ker danes še vedno nekateri mislijo, da razliko pri podražitvah Golob al pa Janša tlačita v svoj žep.
-
Dej nehaj... že en teden se spet naslajam, da bi kej tazga ubodu. Problem je, da mi racionalni del možganov vedno prepreči, ker dejansko bi bil sam strošek.
-