Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• DeSUS žurka, (na pas mater, kot rečejo v tvoji regiji, haha)? :)))
    • Jaz si ne rabim predstavljati, lani sem opravil več kot 10 takšnih voženj (1000+ km v enem dnevu z EV).   Še enkrat, kako to poteka, za tiste, ki si ne znate predstavljati: 1. Start od doma s 100 % napolnjeno baterijo. 2. Prvi postanek za polnjenje nekje med 350-380 km vožnje (pač ko pade napolnjenost baterije na okoli 5 %). Polnjenje do okoli 55-60 %, ko avto polni s polno močjo. To traja v praksi v mojem primeru med cca. 9 in 12 minut. 3. Naslednjih 180-220 km vožnje in zopet ponovitev režima polnjenja (5-60 %). V teh desetih minutah skočim na WC ali pa ravno pojem sendvič in popijem kavo.   In tako rabim za 1000 prevoženih kilometrov ravno okoli pol ure (nazadnje sem rabil 29 minut - 9+10+10 so bili postanki za polnjenje). Torej je potovanje z EV le malenkost daljše kot z ICE, je pa veliko bolj prijetno in poceni.   Lahko pa enkrat naredite "iskreni" lastni test in dejansko izmerite čas, ki ga porabite za prevoženih 1000 kilometrov (npr. postanek za tankanje, wc, sendvič ...). Boste videli, da je pol ure izredno hitro mimo ...
    • Le kdo mu ne bi privoščil uspeha na današnji dirki?   Gasly osupnil Monzo, a v njegovo zmago verjamejo le redki | 24ur.com WWW.24UR.COM Ko se je na zaslonih ob koncu kvalifikacij ob imenu Pierra Gaslyja izpisala številka ena, je bilo presenečenje v Monzi skoraj otipljivo. Francoz je z Alpineom, ki ga pred začetkom konca tedna praktično...  
    • Nekdo tu je pač kratkoviden in ne vidi nepravilno vožnjo na posnetku. Popolnoma drugače bi bilo, če bi se kdo drug peljal v vladnem avtu s spremstvom.... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.