Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Na Mazdi B2200 disel, 48kw letnik 1996 moram zategniti ojnične ležaje. Bi mi lahko kdo svetoval s kakšno jakostjo jih je potrebno zategniti.

Kakršna koli informacija bi mi prišla prav.

Hvala za odgovor,

Frenk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• O,ja so taki mojstri...samo,ga ne boš hotel toliko plačati,kot bo zahteval...za dva pira ga ni budale,da bi to delal....pol pa če bo spuščalo itd...nihče se ne bo hotel "jebati" z tem.   Poglej kak "razfuk" da to narediš. Pa je v tem primeru model z plastično banjo,ki se jo da odpreti. Aja poglej,če je pri tvojem modelu tudi možno,ker očitno obstajajo modeli z plastičnim koritom,ki ni zvarjeno skupaj.   Seveda pa ne gre tako lepo in hitro kot v tem posnetku...pa je to Dean Doherty-stručko med stručkoti...   Jaz bi rekel...kupi novega,z starim se pa po tem še zmeraj lahko zajebavaš,če boš imel voljo in čas.       Dolga verzija       Še en...    
    • https://gore-ljudje.net/novosti/prejeli-smo-sobotne-sramote-na-kredarici/
    • Kot kaze se je cez luzo Kia Pride/Mazda 121 prodajala kot Ford Festiva >>  Ford Festiva - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG  
    • Vzami flex in rezalko. Mirna roka in odreži. Če boš zaj... bo tak al tak zanič, kar že je.   Mislim, pa da bi moral spravit dovolj raven rez, da bi ga potem lahko silikoniziral.   Obvezno šajba za rostfrei 1mm. Če ne boš imel preveč za silikoniziran in bo teklo...
    • Kam je prišel ponos Slovenije...   https://forbes.n1info.si/posel/mariborski-proizvajalec-avtobusov-ukinja-razvoj-izgubo-krije-kitajski-lastnik/
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.