Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• A si fotkal avto ali grad, ni ti uspelo ne eno ne drugo
    • Za koncert Bryan Adams Decembra v Stožicah so odprli še rdeči ring...pa nič reklame ne delajo...za 60€/vstopnica....takoj vzel dve...gre še kdo?😃
    • Matematična rešitev večne dileme: ali se odpovedat ljubici v korist žene ali obratno, se odpovedati ženi v korist ljubice?    Začnimo z dobro poznano formulo: mož + žena = otrok   Zraven dodajmo še drugo, ravno tako dobro poznano formulo: mož + žena + ljubica = otrok (ta formula je za primer službenih poti enega od partnerjev)   Ker so leve strani enake desni, lahko enačbi združimo: mož + žena = mož + žena + ljubica   Iz enačbe lahko "pokrajšamo" moža, žene pa prestavimo na levo stran, pa dobimo: 2 žena = ljubica   Torej, ljubica je vredna kot dve ženi! Še kakšna dilema?
    • - "A bi mi pozirala?" - "Gola?" - "Ja." - "Veš, jaz nisem model." - "Nič hudega, tudi jaz nisem slikar..."
    • Tip sreča svojo bivšo. - "Veš, včeraj sem bil z drugo, še vedno pa sem mislil nate." - "Zakaj? Me pogrešaš?" - "Ne. Ampak pomaga, da mi prehitro ne pride..."  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.