Jump to content

Report

 • Posts

  • Recimo na tole sem mislil. Kolaž posnetkov zgolj v obdobju 24 ur v samo 50 prevoženih kilometrih.   - vključevanje na glavno cesto s hitrostjo defektnega polža. - vključevanje na AC s 50km/h. To je skoraj misija nemogoče - kamion ki je pripeljal zadaj po voznem je kar lepo blendal, ko je zaviral. - bremzanje in izključevanje direkt iz prehitevalnega v zadnjem trenutku. - mladinka za volanom prevozila rdečo, ki je gorela že vsaj 2 sekundi - pa še eno ekstremno vključevanje s 50km/h na AC. Tole moraš bit al moten al pa nabit k mina. - seveda ni videa brez črnega Audija/BMW-ja. Tole je bilo brez zapleta zgolj in samo zato, ker pri zavijanju v levo še vedno kot en redkih gledam v vzvratno ogledalo. Ja zaviti bi moral pred rdečo stolpnico, ko zagledam munjenca, ki v coni 30km/h prehiteva, kljub temu, da imam žmigavec na levo. V izogib nevarnosti sem raje peljal naprej in potem obrnil.    
  • Vemo,sem ga gledal že večkrat pri testiranju raznih športnih in drugih vozil.....👍😉
  • To je bolj žalostno oz.sarkazem, ne boš rabil novoletne jelke, samo forda prižgeš 😉....(sam osebno bi se takega avta znebil takoj, ker če ti pri novem dela težave, dvomim da ti bodo rešili kdaj, kadarkoli....enako je imel kolega pri vw....dve leti stalno po servisih, pol mu je do....lo in je prodal vse skupaj, sicer zgubil 10k, ampak se je pa rešil tudi težav)
  • Mah ja no, lahko bi se pa še kaj velik hujšega zgodilo. Bi imel življenje na grbi, tudi če pač voznik osebnega vozila vozi kot idiot?   Jaz vseeno mislim, da je prišlo do nesporazuma, voznik tovornjaka je imel avto v mrtvem kotu, voznik osebnega vozila pa nepremišljeno in nefokusirano. V zakup verjetno še to, da je to na verjetno na tem delu, kjer se Gorenjka in Južna obvoznica združita v Primorko.
  • Če sem jaz tole zdaj prav razumel, je šlo nekako takole: voznik avta je vozil počasi, zato ga je voznik tovornjaka začel prehitevati. Ko je voznik avta videl, da ga tovornjak prehiteva, je dodal gas in ni pustil, da ga tovornjak prehiti. Vozniku tovornjaka je pa dopi***lo (ali pa ga enostavno res ni videl v mrtvem kotu spredaj desno) in se je vrnil na vozni pas - udaril avto zadaj levo, da je avto zavrtelo pred tovornjak in še malo "tenstal" voznika avta, preden je ustavil.   Sem kaj zgrešil?   Če je bilo res tako - se je še prezgodaj ustavil, bi ga moral takole tiščat vsaj do Razdrtega, da se p*z*e v avtu userje do vratu in da bo drugič bolj premislil, kako se obnaša na cesti. Ker to se je in se še vedno tudi meni dogaja: mencajo spredaj, ko ga začneš prehitevat, pa gas pohodi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.