Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ugotovim, da ni samo gumijasta cev problem, ampak da je tudi železna cev prerjavela. Torej bo najboljše narediti nove, mogoče kar bakrene. Pa pomislim, da bi koristil asistenco zavarovalnice in BTjca z avtovleko spravil na Interclass Cars. Ampak glede na dosedanje izkušnje z njimi... To so zavore in ker bodo za#€bali pa da v teh naših hribih ostanem brez zavor... Druga ideja je bila, da ga potegnemo na Avtoplus. Ma tudi z njimi imam določene izkušnje, podobne kot z Interclass Cars. Nazadnje sem se odločil, da ne bom poskušal sreče pri tako delikatnem popravilu, kot so zavore in sem prosil soseda, da sva zvarila en drog in je BTjca z z drogom pripel na Sameta in smo BTjca potegnili do "vaškega mehanika", ki ima v nonotovi kovačiji in hlevu eno delavnico pa mi bo porihtal zavore, da se bom lahko spet brezskrbno vozil z BTjcem. Bo pa BTjc na "bolniški" do srede, ker mora kovač dobit 3 metre bakrene cevi.
-
Se mi niti ne zdi drag tale Slivka traktorski stroj, ki lahko prepelje 1000 lopat in še dodatnih 1000 rezervnih ročajev zanje https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=21171870
-
Identično je bilo pri meni in če ti že ONI svetujejo, jah le za kaj bi potem trmasto vztrajal pri manj ugodni varianti, hihi
-