Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Moji hišni ljubljenčki postrojeni kot za parado in pripravljeni, da se iz poletne rezidence preselijo v prezimovališče...
-
😄-dobra ja👍...ni to...tu je bil zid razkopan,in so not lajtunge in odtok za klimo...in k je suho,razpoka...bi moral na novo čez pitegniti...pa me ne moti...poleti teh razpok ni...in glede na to,da je "soba za goste" je čist ok. Evo še dve z "ferceranjem"😄 VID_20251129_115824.mp4 VID_20251129_115431.mp4
-
Pa fantje,a imate pri vožnji prižgano glasbo? Ali celo pot samo poslušate in gledate , kaj boste slišali oziroma našli kake čričke. Ker če je samo pol res, kar napišete , se je kvaliteta pri teh novih cx30 --mini dino variantah--zelo, zelo poslabšala . Na vseh področjih.😉
-
Neke podobne cricke imam obcasno tudi sam. Nisem se uspel ugotovit kdaj in kje natanko so. Je pa res da odpiranje sipe pomaga oziroma spremeni stanje Pa nekako je odvisno od temperature. Sporoci kaj ugotovijo na servisu.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Wh-ji so pomembni (ok, če različni sistemi delujejo na isti napetosti, potem se jih da primerjat tudi v Ah, ampak energija se meri v Wh). In Kot že ime pove - power tube 500, ima 500Wh tako kot vsi pogoni takrat pred leti. Naj povem, da imam doma tudi Canondale bicikel s 750Wh, pa nimam občutka, da ima več dometa, kot je imel Cube s 500Wh takrat ko je bil nov. Namenoma sem dal stopnjo pomoči na "MTB". Če jo primerjam s stopnjo "Turbo" ki naj bi bila 250W, je to na oko nekje dobrih 100W, mogoče 120W. Tako da župe bi teoretično moralo biti ene 4 ure. Ne da se v manj kot pol ure sprazni na pol. Pomembno je, da je tester pokazal 85% kapaciteto. Če verjameš.
-