Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ker sem ekspert poletov v vesolje (tako kot vsi na mazda forumu), vem, da je puščanje ena od daleč najbolj alarmantnih stvari, ki se lahko zgodi na vesoljskem modulu, in temu primerno je dovršena senzorika. Skozi 2mm luknjo vseeno pri enem baru razlike kar mal piha ven, tako da, situacija je bila zagotovo zaznana v minutah. Stvar je samo v tem, a je modul začel puščat takoj, ko je prešel v redkejše plasti ozračja, ali šele čez 2 dni tam gor.. Tako merikanci kot rusi zelo točno vejo, kaj se je zgodilo, so pa oboji tiho. Moram reči, da je meni mazda forum tako ljub ravno zaradi tega ker tu gor vsi vemo takorekoč vse. -
Pa mislim, da si ti isti. Kaj ne pride iz tvoje strani, ni verodostojno. Jebat ga. Temo zapret do naslednjih volitev, ker se boste zarad politike spokregali in zapuatili forum.
-
Eh...pol je pa sploh brez veze,da kaj pišeš...saj "vsi vemo", kako je pri Kučanu in njegovih medijih z resnico,a ne?! ...kaj pa vem🤔...vsaj po pravici si napisal-to ti dam...a se mi vseeno zdi,da ne kaj rad...
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)