Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Umikat se ni treba nobenmu. Nekaj je tolerantnost in tudi izkoriscanje prednosti motorja, drugo je pa neizkusenost in objestnost... Tega noben ne podpira, niti pravi motorist. Mene tud pogreje ko kdo rece ja pa na motorju je vroce mamo prednost pred avti s klimo... Motorizem je sport na prostem, ce tega nisi prej pomislil je to tvoj problem. Marsikdo jamra vozi se pa v leder kombinezonu, vode nobene pije pa samo kofe ko se ustavlja. Vse cestitke. Te dni sem na drugi strani kot kolesar, 98% je izjemno tolerantnih, pride vmes kak nabrit, ampak v bseh dneh pa ravno danes sel mimo na zozanju ne vec kot pol metra od mene brez popuscanja gasa. Itak....ČK, RI, ČK....hrvatje. Takemu ce bi ga pol srecal bi pa povedal svoje. Vcasih je treba bit na drugi strani da se zavedas.
-
Ja ampak v primerih motoristov moramo imeti vedno vsi ostali toleranco. Načeloma bi morala biti vzajemna, kaj meniš? Tako se jim moraš pa umikati na semaforjih, v ovinkih...
-
5700x3d sem vzel. Plan je bil 5800x3d, ampak je cena skoraj seenkrat visja od 5700x3d. Boljsi je pa za cca. 15%.
-
Če je kdo dovolj pogumen, vabljen v naslednjih dneh na krvodajalsko akcijo, ker jim primanjkuje krvi. Jaz grem ju3; zdaj sem že blizu 60-e ponovitve Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino WWW.ZTM.SI
-
Vecino nas to naredi, tud iztegnjena noga je hvala. Ce se bi sli CPP po liniji popolnih pravil pademo popolnoma vsi, ne glede na to kaj vozimo. To si upam trditi. A ko koga prehitis pa se vrnes nazaj mu zapres prostor? Prej bi rekel vzames prostor, ki je Saj ves da lahko v vsakem primeru gres po pravilih - in mas prav. Kaj pa ce gremo s toleranco? Kako bomo bolje prisli skozi?
-