Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če bi bilo na moji cx 30 kaj narobe, bi napisal,kot sem že za vse Mazde do sedaj.  Ja, čeljusti rjavijo na moji, to je pa tudi vse.  Na servisu so poslikali vse in dali naprej,da vidimo,kaj se da naredit v garanciji. Samo sori,toliko napak kot ti najdeš vsak dan ,to ni normalno. Vsi skupaj ,ki imamo cx 30 jih nismo našli v štirih letih toliko.  Ne vem. Pojdi na servis s spiskom in naj ti to rešijo,če je to vse res,kar si našel kot napake. Jaz sem za svečke na moji cx 30 poklical in čez tri dni so mi jih že zamenjali.  
    • Upam, da čim več uredijo in poročaj prosim o napredku.   Po mojih izkušnjah včasih popravijo takoj, za kako drugo zadevo pa se izogibajo in je potrebno malo vstrajnosti.
    • Prižgal. Bom malo spremljal. Gre pa avto seveda na servis. Bremze mi pa ko se ustavljam obupno cvilijo že od začetka...   Nima veze ali ogrete ali hladne.    Avto mi je drugače za vožnjo super. Tudi položaj za volanom. Dobro se počutim za volanom.    Malo manj pa ker je žal par težav ki jih nisem pričakoval od novega.    Testna ni pol toliko škripala.  Gre v bližnji prihodnosti na servis.     
    • že ko sem prebral naslov članka, me je minilo do branja   "Mazdina šestica: limuzina le še z elektriko - zakaj izbrati majhno in ne veliko baterijo?"   TO NI MAZDA 6, AMPAK MAZDA 6E, JAOOO   slovenski eksperti in avtomoto novinarji, bravo
    • Toliko težav ob novem cx-30, pa to človeka mine kupit....
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.