Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Glede "šparanja" na senzorjih. Ne bi rekel. Vsaj na moji CX-30, letošnji, so do sedaj delovali brez problema po pričakovanjih. Mogoče je tvoj primer res za servis. Normalno pa je da se nikoli ne smeš 100% zanašati na te senzorje (mislim da piše to tudi v navodilih) in je samo pripomoček. Je treba vedno uporabiti tudi svoje oči kot v starih časih . Npr. sodelavka z VW (baje najboljši senzorji), je zadela eno oviro, ki je baje po senzorjih in po njenih zagotovilih pred tem tam ni bilo 😆...
-
Men dela Beko že 6 let🤘. Še v garanciji se je odlomil nek plastični nosilček ki ga je potem boben med centrifugiranjem nabijal ob steno in je ropotalo (1 dan pred koncem garancije) načeloma sem že sam popravil ampak sem potem poklical serviserja in je popravil na isti način, kot sem jaz. (prej sem vezico dol snel, da se ni videlo, da sem kaj šaril). Pere dobro. Uporablja se pa nekje 4x na teden. Če bi pral vsak dan bi sigurno že odšel v večna lovišča ali pa tudi ne😀
-
Čakam da pride s periodično tabelo zdej 😝😝
-
Bini je 👍. Kot vsi ostali na tem forumu. Mimogrede, filter kabine pa izgleda, da ne paše (na osnovi informacij na Autodoc). Pri prejšnji generaciji Mazde 3 in Mazde 6 z 2.0 motorjem mi je bilo fino, ker so pasali vsi filtri (kabinski, zraka in olja), na Mazdo 3 in Mazdo 6.
-
Bini ve vse o vsem, zelo je suveren pri odgovorih v 80% se pa zmoti in poda napačne informacije🤣🤣 😅😅
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)