Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• O poštenih politikih je brez veze izgubljati hesede...zna pa biti,da je prišel k pameti. Gkede na to,kaj mu delajo😂🤣   Je že v redu tako...oni se z njim ukvarjajo,k jih boli...karavana pa gre naprej...
    • Jaz sem svojo glih kar pospravil 😆  
    • Kaj a spet dopust? 😛 Uživajte! Pa kako dobro kavico spij 😉 ☕
    • https://siol.net/sportal/kolesarstvo/slovenska-kolesarja-jezila-avstrijce-ti-pa-so-jima-zagrenili-zivljenje-700667
    • Točno tako! Če se nimaš kam umaknit, se moraš pa razblinit...   Glej, vse do ene mere, ampak ti vozniki varovanih oseb se res obnašajo, kot da so oni nekaj, vsi ostali vozniki pa smeti, ki jih komunalci še niso počistili. Sem imel primer z njimi, ki se je končal na sodišču in vendar brez zaključka, ker je primer zastaral. Kaj je bilo? V križišču sem se vključil na regionalno cesto, po približno treh kilometrih pa mi je nasproti pripeljal avto iz spremstva. Čeprav sem se umikal že na bankino, je peljal toliko po sredini, da mi je razbil ogledalo, kosi pa so pustili raze po levem boku. Sem prijavil na policijsko postajo, in se je začelo, da bi jaz moral biti parkiran ob cesti, dokler ne gre kolona mimo. Kasneje se je izkazalo, da je policist z modro in rdečo lučjo bil toliko naprej, da ga jaz nisem srečal, ko sem v križišču zavil na glavno cesto. Ko sem jih po parih kilometrih srečal, sem se umikal desno in na bankino, ampak je drugi v koloni vozil toliko levo, da je ruknil vame. Konec koncev bi znalo biti, da bi ruknil vame tudi, če bi stal. Kakorkoli, po tej ugotovitvi (da je policist z modro in rdečo lučjo bil predaleč spredaj) se je primer ustavil in enkrat, ko sem že pozabil na to, dobil domov dopis s sodišča, da je primer zastaral. Ogledalo sem moral pa sam plačat, ni njihova zavarovalnica nič krila, ker ni bilo ugotovljeno, kdo je kriv za nesrečo. Praske so pa ostale. Itak se jih je z leti nabralo še nekaj...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.